Topcu

Uzman
Merhaba.

Steam'de bir oyun indirirken internet kesintisi olsa bile indirme durmuyor. İnternet geldiğinde kendiliğinden devam ediyor. Fakat GameP Pass PC'de oyun indirirken sık sık kesiliyor. En ufak internet yavaşlamasında indirme duruyor ve bir daha da devam etmiyor. Ben manuel olarak devam ettiriyorum. Yani gece boyu açık bıraktım pc'yi ama indirme durmuş ve devam etmemiş. Neden böyle, benim mi bir hatam var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ki Microsoft sunucularıyla alakalı bir şey elinizden bir şey gelmeyecek. Örnek olarak konsolunu kullanıyorum internetim saniyede 5-6-7 arası indirmesi gerekirken 1-2'ye kadar düşüyor hele indirme yaparken takılayım derseniz daha da yavaş yükleniyor. Senlik değil yani biraz çile çekeceksiniz.:')

Yardımcı programlar aracıyla telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz indirmeleri aslında.

Maalesef ki Microsoft sunucularıyla alakalı bir şey elinizden bir şey gelmeyecek. Örnek olarak konsolunu kullanıyorum internetim saniyede 5-6-7 arası indirmesi gerekirken 1-2'ye kadar düşüyor hele indirme yaparken takılayım derseniz daha da yavaş yükleniyor. Senlik değil yani biraz çile çekeceksiniz.:')

Yardımcı programlar aracıyla telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz indirmeleri aslında.
Telefondan kontrol etmek güzelmiş, teşekkürler :)