XBOX Game Pass Ultimate alınır mı?

BreatDPI

Üyecik
Merhaba, ben A Plague Tale serisini bitirdim ancak Legacy'yi henüz alamadım çünkü pahalı.

Baktığım kadarıyla Xbox Game Pass Ultimate içinde var. Fiyatı 542 TL civarında diye hatırlıyorum. Ancak ben oyunu 1 ay içinde bitiremem çünkü çalışıyorum. Akşamları bilgisayar başına geçtiğimde en fazla 1 saat oynayabiliyorum. Bazı günler ise hiç bilgisayar başına geçmiyorum. Bu yüzden oyunu bitirmem 1,5-2 ay sürebilir.

Şu anda Steam'de fiyatı yaklaşık 1.750 TL. Sizce Steam'de indirime girip 1.200-1.300 TL civarına düşmesini bekleyip satın almak mı daha mantıklı olur, yoksa Xbox Game Pass üzerinden oynamak mı?

Game Pass'i istediğin zaman durdurup geri kalan sürenin parasını iade alabiliyorsun. O sebeple alıp, oyunu bitirdiğin zaman hizmeti durdurabilirsin. Bu şekilde örneğin oyunu bitirmen 1,5 ay sürdüyse 2 aylık tam para ödememiş olursun.

Hem belki Plague Tale oynamadığın zamanlarda diğer Game Pass oyunlarını da değerlendirirsin kütüphaneden.

Çıktığından beri Steam ve Epic Games'te hiç indirime girmemiş. Sonbahar indirimlerini bekleyebilirsin Steam'de. Pek gireceğini sanmıyorum gerçi. GamePass alınabilir.

Ben eneba üzerinde 800₺ civarı 3 aylık abonelik almıştım kod ile aktif edilyordu oraya bakın sadece dikkat etmeniz gerken husus TR de etkinleşiyor mu ve hesap değil kod olması.

Sadece PC için alacaksanız PC Game Pass alın. Boşuna fazla para vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…