Selam hocalarım, internette bir sitede geziniyordum ve bir aylık Xbox Game Pass, normalde 400 lira gibi bir fiyatken, bulduğum yerde sadece 2,65 TL. Sizce alınır mı? Virüs bulaşma ihtimali ya da benzer bir risk var mıdır?

Selam hocalarım, internette bir sitede geziniyordum ve bir aylık Xbox Game Pass, normalde 400 lira gibi bir fiyatken, bulduğum yerde sadece 2,65 TL. Sizce alınır mı? Virüs bulaşma ihtimali ya da benzer bir risk var mıdır?

Keşke ürün detayı da belirtseydiniz link veya görüntü, açıklama. Muhtemelen ortak Game Pass hesabıdır diyeceğim fakat hangi pazaryeri komisyonla beraber 2.5 TL'ye verir o da ayrı bir kafa.

Yahu mumkun mu 450 liralik şey 2 lira olsun sakın.

İtemsatış tarzı yerlerde Discord ve benzeri platformların dağıttı kodlar 50-60 TL'ye alınabiliyor.

Yani hocam IP adresimi görmez veya Xbox'daki mailimi falan görmez değil mi?

Cihaz olarak görebilir hesaptan çünkü kendi hesabında oynamak için mağaza hesabı olarak o hesabı, Xbox hesabı olarak ise kendi hesabını seçiyorsun.

Hayır, görsede zaten herkesin elinde. İp görse bile IP ile bir şey yapılamaz. Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok.

Peki o halde satın alıyorum hocam Xbox hesabını.

İtemsatış tarzı yerlerde Discord ve benzeri platformların dağıttı kodlar 50-60 TL'ye alınabiliyor.

Cihaz olarak görebilir hesaptan çünkü kendi hesabında oynamak için mağaza hesabı olarak o hesabı, Xbox hesabı olarak ise kendi hesabını seçiyorsun.

Bir sıkıntı olur mu peki hocam?