Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

karahan96

Uzman
Arkadaşlar sabahtan beri bu Game Pass illetiyle uğraşıyorum. Siz siz olun Game Pass almayın. Oyunun menüsüne zar zor girebildim şimdi de indirdiğim oyunu görmüyor Call of Duty uygulamasına girince satın almamı istiyor çözümü nedir?

Çözüm
Sisteminizi yazar mısınız?

Bir de hangi Windowsu kullanıyorsunuz?

Microsoft Store üzerindede Xbox hesabına giriş yapman gerekiyor, ondan sonra normale dönüyor.

Oyunu oyna butonuna basıp yükleme görüntüsü geldikten sonra açılmıyorsa çözümü Microsoft Store ve Xbox uygulamasındaki hesaplardan çıkış yapıp tekrar giriş yapıldığında çözülüyor ayrıca oyunu Game Pass aboneliği ile alanlar oyna butonu yerine satın al ibaresi görüyorsa Microsoft Store üzerindede Xbox hesabıyla giriş yaptıktan sonra sorun çözülüyor
Sorunu çözdüm. Paylaşımlı hesap almıştım, bir microsoft hesabına bağlı cihaz sınırı 10'muş. Buna ulaşınca böyle bir sorun oluyormuş. Ben de diğer cihazların bağlantısını kesip oyunu tekrar indirdim. Öyle çözüldü.
Menüye girme zar zor girebildim dediniz, genelde bu problemin(?) eğer problemse çözüm hizmetleri açmakla çözülüyor. Diğer problemde Microsoft ve Xbox hesaplarından çıkıp yeniden açınca düzeliyor.
x0.9 hatası alıyordum oyun kilitlendi diyordu o kadar saçma sapan bir uygulama ki gamepass, oyunun yüklendiği xboxgames klasörünün özellikler - gelişmiş kısmında bu dosyadaki verileri sıkıştır diye bir tik var, onu kaldırıp eğer oyun yüklüyse onu da silip tekrar indirmek gerekiyormuş o şekilde çözüldü

Arkadaşlar sabahtan beri bu Game Pass illetiyle uğraşıyorum. Siz siz olun Game Pass almayın. Oyunun menüsüne zar zor girebildim şimdi de indirdiğim oyunu görmüyor Call of Duty uygulamasına girince satın almamı istiyor çözümü nedir?
Microsoft Store üzerindede Xbox hesabına giriş yapman gerekiyor, ondan sonra normale dönüyor.

Oyunu oyna butonuna basıp yükleme görüntüsü geldikten sonra açılmıyorsa çözümü Microsoft Store ve Xbox uygulamasındaki hesaplardan çıkış yapıp tekrar giriş yapıldığında çözülüyor ayrıca oyunu Game Pass aboneliği ile alanlar oyna butonu yerine satın al ibaresi görüyorsa Microsoft Store üzerindede Xbox hesabıyla giriş yaptıktan sonra sorun çözülüyor

Son düzenleme:
Sisteminizi yazar mısınız?

Bir de hangi Windowsu kullanıyorsunuz?

Sorunu çözdüm. Paylaşımlı hesap almıştım, bir microsoft hesabına bağlı cihaz sınırı 10'muş. Buna ulaşınca böyle bir sorun oluyormuş. Ben de diğer cihazların bağlantısını kesip oyunu tekrar indirdim. Öyle çözüldü.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Paylaşımlı hesap almıştım, bir Microsoft hesabına bağlı cihaz sınırı 10'muş. Buna ulaşınca böyle bir sorun oluyormuş. Ben de diğer cihazların bağlantısını kesip oyunu tekrar indirdim. Öyle çözüldü.
Bu sorun Black Ops 6 veya paylaşımlı hesap ile alakalı değil bu arada. Aynı mevzuyu MW3 için de yaşamıştım:
Anlaşılan Game Pass'teki Call of Duty ile alakalı bir durum bu.

Bu sorun Black Ops 6 veya paylaşımlı hesap ile alakalı değil bu arada. Aynı mevzuyu MW3 için de yaşamıştım:
Anlaşılan Game Pass'teki Call of Duty ile alakalı bir durum bu.
Evet. Gamepass çok sorunlu back 4 blood oyununu da oynayamamıştım zamanında