Gaming.Gen.TR servisi nasıl bilinmiyor. Fiyatı epey uygun 5070 Ti diğer laptoplara göre. Ben sorunu varsa uğraşırım diyenler bakabilir, "marka ve servis ile alakam yok" diyenlerde. Son sıralarda servisler ve ürünler bayağı sıkıntı çıkarıyor. Sadece fiyatı yüzünden paylaşıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Servis kötü ama laptop güzel.
Bir Gigabyte değil ama kardişim 

Servis kötü ama laptop güzel.
bir Gigabyte değil ama kardişim
GameGaraj r9t kullanmış birisi olarak CPU normalde 55W TDP sahip. 55 Watt'ı isterse 20 watt yapsın. GPU'nun 140W'ta bile 85-87 derecelerde çalışma olasılığı var. Ben ne yapsamda GPU soğumuyordu. 140W 5070 Ti yerine 115W kullanmaya okey birisi için alınacak model. Ancak gpu uv yapınca soğumuştu. Beklentilere bağlı.
monitortavsiye01
Becerikli
Sıkıntı kardeşim ya.
Turabinin evi yanmış bu arada.
GameRaider daha iyi modellerde daha rekabetçi fiyatlar koymalı yoksa popülerleşmesi zor. O kadar vakit geçti pazaryerlerinde doğru dürüst ürün yorumları ve farklı sitelerde ürün incelemeleri pek bulunmuyor, hala.
Ayrıca sitede peşin taksit yok, bu nasıl bişey...
Ayrıca sitede peşin taksit yok, bu nasıl bişey...
SHERLOCKED
Başarılı
O muhabbet kapanmamış mıydı ya?Cihazı alanlar 102-105 derece CPU derecelerini görmeye şimdiden kendilerini hazırlasınlar. i7-i9 14. nesil CPU'lar zaten soğutulamıyorken bir de HX serisi CPU koymuşlar. Şahsen cihazı almazdım.
Yok.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-