Senin mantığına göre ucuz diye TurboX da alınır o zaman.Evet. Özellikle de belirttim zaten bütçesi çıkmayanlar veya 2. monitör olarak ucuz yollu bir şey arayanlar için güzel fırsat diye.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Aynı şey değil. Turbox fiyatına daha güzel sistemler alınabiliyorken konudaki ürünün fiyatına başka bu seviyede ürün alınamıyor.Senin mantığına göre ucuz diye TurboX de alınır o zaman.
Katılıyorum, ancak konumuz bu değil. Tekrardan söylüyorum, bütçesi 3 bin liranın üstüne çıkamayanlar için alınabilir bir model. Elbette yok efendim şöyle kaliteli, böyle mükemmel diyerek reklamını yapmıyorum. Ucuza görünce paylaşayım dedim sadece. Yoksa bana kalırsa da üstüne biraz ekleyip eli yüzü düzgün bir model alınmalı. Ancak herkes aradaki fiyat farkını karşılayamayabiliyor. Biraz anlayışlı olalım.Ucuz olanı değil, hesaplı olanı almak daha iyidir.
2. el monitör piyasası da ölü maalesef, millet sıfırından pahalı fiyat çekiyor.Gamebooster gibi bir marka almak yerine 2. el daha mantikli olabilir, sifir zorunluysa guzel.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu fiyata fena durmuyor. Monitörden pek anlamam ancak bu fiyata IPS, 160 Hz ve HDR gibi özellikler gayet güzel bence. Marka konusunda da; ne kadar ekmek, o kadar köfte.
Bütçesi çıkmayanlar için veya 2. monitör olarak alacaklar için güzel fırsat.
Eki Görüntüle 184114
Bu Türk markaların çoğu kendi ürününü üretmiyor Çin'de ürettirip kendi markalarını bastırıyorlar. İyi bir üründe çıkabilir kötüde burada bakılması gereken markanın ülkemizde desteği nasıl? Mesela Rampage de bu marka gibi fason marka ama ürünlerinde problem çıktığında ulaşması destek alması kolay oluyor.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ucuz olunca alınır mı? Oluyor?
Game booster diğer markalardan neyi ayrı yapıyor da onların satamadığı fiyata satabiliyor, bir düşünelim.
F/P olarak bakmak daha mantılı olur yan monitör olarak iş görür fazlasıyla. Ha param var diyorsan ASUS'un 4 k OLED 240 Hz monitörünü al.
Bu Türk markaların çoğu kendi ürününü üretmiyor Çin'de ürettirip kendi markalarını bastırıyorlar. İyi bir üründe çıkabilir kötüde burada bakılması gereken markanın ülkemizde desteği nasıl? Mesela Rampage de bu marka gibi fason marka ama ürünlerinde problem çıktığında ulaşması destek alması kolay oluyor.
Aynen öyle zaten bir marka çok üst düzey bir parça olmadığı sürece OEM üretim olarak satıyor yani şimdi adam 2 3 bin liraya sattığı monitör için mühendisler çalıştıracak hali yok.
atar1993
Uzman
Almayın. Garantisi bitti bozuldu benimki. Daha önce de bozulmuştu iade etmeye götürdüğümde direkt yeni kutu vermişlerdi.
2025'te çıktı bu ekran. Garantisi bitmiş olamaz. Daha 1 aylık piyasası olan bir ürünün garantisi nasıl bitiyor merak ediyorum.