GameBooster GB-24F240FF monitör alınır mı?

shiedae3 46

Üstün
Marka iyi değil, biliyorum ama fiyat uygun ve panelin iyi olma olasılığı olduğu için sormak istedim. Lenovo'nun 320 Hz monitörü daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelin farklı bir modelini kullanıyorum açıkçası 2 sene olacak bu 2 sene içerisinde bir problem yaşamadım. Ama tabii ki forum kullanıcıları ben önersem bile başkaları önermeyecektir. Yani şöyle söylemek istiyorum belki yan monitör olarak kullanılabilir. Ama Lenovo daha mantıklı bence.

Bir kere Gamebooster monitör aldım, kusurlu geldi. Yetkili firmayı aradım, değiştirdiler; o da kusurlu geldi. İade ettim, Asus monitör aldım. Şu an onu kullanıyorum ama paneli ViewSonic'ti. Her modelinin öyle mi bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.

Yorumlarında ghosting vs yaşayanda görmedim ileride bir monitör kolu alır kullanırım diyorum.

Lenovo'da 1. 800 TL daha pahalı ama hocam. Aslında kol alınca 1. 000 TL'ye aradaki fark 800'e düşüyor böyle bakınca Lenovo mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…