Neredeyse 80k vereceğim bir sistemde B650M-R gelse fena küfür ederdim herhalde :D ayrıca PSU marka modeli nedir? Ben göremedim.

1756647941260.webp

RAM'lerin de CL değeri aşırı yüksek PSU iyi mi kötü mü bilmiyorum.

Sistem toplamanın eğlenceli kısmı parça parça indirimleri değerlendirerek toplamak bence. Aşırı fazla bir indirim yoksa bu şekilde hazır sistem almak bana mantıksız geliyor.

Buradaki sistemi peşin fiyatına 9 taksite almak mantıklı mıdır? Mantıklıysa eğer sizce içindeki sistem iyi midir? Anlamadığımdan dolayı soruyorum.

Kafamda ki sistem 5070 Ti + Ryzen 7 7800X3Dli buradan parça parça toplasam anakarta SSD RAM'e guncelleme yaparak mantıklı olur mu acaba :/

Neredeyse 80k vereceğim bir sistemde B650M-R gelse fena küfür ederdim herhalde :D ayrıca PSU marka modeli nedir? Ben göremedim.

Eki Görüntüle 180122

RAM'lerin de CL değeri aşırı yüksek PSU iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Sıvı soğutucu ve kasa yazmıyor. Parçaları tek tek topladım ve sıvı soğutma ve kasayıda akakçede en uygun modeli ekledim öyledir muhtemelen. 75.000 tuttu pek avantajda yok zaten fiyatta.

Maksimum bütçen nedir? Akakçe üzerinden toplamanı öneririm.

Burada ki peşin fiyatına yapılan taksitten dolayı buradan toplamak diğer türlü üstüne hatrı sayılır bir meblağ koyup fiyatlar uçuyor.

Sıvı soğutucu ve kasa yazmıyor. Parçaları tek tek topladım ve sıvı soğutma ve kasayıda akakçede en uygun modeli ekledim öyledir muhtemelen. 75.000 tuttu pek avantajda yok zaten fiyatta.
Ekran kartı ve işlemci hariç değiştirmek gerekiyor o zaman :D

Burada ki peşin fiyatına yapılan taksitten dolayı buradan toplamak diğer türlü üstüne hatrı sayılır bir meblağ koyup fiyatlar uçuyor.
Valla gider bunu alırsın sonra o parçayı değiştir bu parçayı değiştir derken uzun bi serüven başlar. Bende alışverişe hakim değilken bi hazır pc almıştım monitör klavye mouse her şeyi ekleyerek vatandan. Pc geldi 6 ay falan kullandım fiyat uygun olsun diye böyle malzemelerdi. Yavaştan değiştireyim dedim. Şuan o sistemden elimde sadece ssd kaldı her şeyi değiştirdim kimisini peşin kimisini tek tek peşin fiyatına taksitle alarak.