Menace

Becerikli
1754402541105.webp

Nasip olursa haftaya bu sistemi taksitli bir şekilde satın alacağım. Parçalar nasıl, sizce bu fiyata değer mi?
Taksitli fiyatı:

1754402555931.webp

Not: AAA oyunları ağırlıklı oynayacağım, yanına da KTC'nin 2K'lık bir monitörünü almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 170325

Nasip olursa haftaya bu sistemi taksitli bir şekilde satın alacağım. Parçalar nasıl, sizce bu fiyata değer mi?
Taksitli fiyatı:

Eki Görüntüle 170328

Not: AAA oyunları ağırlıklı oynayacağım, yanına da KTC'nin 2K'lık bir monitörünü almayı düşünüyorum.

Bütçeniz yetiyorsa aşağıda görselini bırakacağım özelleştirmelerle sistemi alın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250805_173755_Chrome.webp
    Screenshot_20250805_173755_Chrome.webp
    568 KB · Görüntüleme: 152

Bütçeniz yetiyorsa aşağıda görselini bırakacağım özelleştirmelerle sistemi alın.

Hocam bu sistemin videosunu izlemiştim videoda hangi anakartı takarsanız takın bu işlemci ve bu kartla performans aynı kalacak denilmişti bir de çok fazla bir bütçem yok zaten taksitli satın alacağım o yüzden olabildiğince fiyatı düşürmeye çalıştım
Ama size ek soru olarak şunu soracağım INNO 3D'nin ekran kartı ile palitinkinin fiyat farkı yok ama biri iki fanlı biri 3 fanlı ikisi arasında soğutma performansı hangisinde daha iyi.

Hocam bu sistemin videosunu izlemiştim videoda hangi anakartı takarsanız takın bu işlemci ve bu kartla performans aynı kalacak denilmişti bir de çok fazla bir bütçem yok zaten taksitli satın alacağım o yüzden olabildiğince fiyatı düşürmeye çalıştım
Ama size ek soru olarak şunu soracağım INNO 3D'nin ekran kartı ile palitinkinin fiyat farkı yok ama biri iki fanlı biri 3 fanlı ikisi arasında soğutma performansı hangisinde daha iyi.
3 fanlı daha iyi olacaktır. Anakartı önermemin en büyük sebebi 2 m2 slotuna sahip olması. En azından anakart ve ram güncellemesini yağmanızı öneririm.

3 fanlı daha iyi olacaktır. Anakartı önermemin en büyük sebebi 2 M.2 slotuna sahip olması. En azından anakart ve RAM güncellemesini yağmanızı öneririm.

Anladım hocam fazladan M.2 slotuna ihtiyacım yok teşekkür ederim eski satamı taktıracağım RAM leride aynı seçmişiz zaten.

Teşekkür ederim hocam yardımların ve zaman ayırdığın için.
Rica ederim. Esenlikler dilerim.

Teşekkür ederim hocam yardımların ve zaman ayırdığın için.
Hocam şunu atlamışım, kusura bakmayın. Seçtiğiniz kasa 240mm destekliyor üstte. Sizin soğutucunuz 360mm. Mecburi ön tarafa montajlı gelir. Kasayı bunla değiştirirseniz daha iyi olur. İsttede 360mm desteği var; FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasa

Ya da 240mm sıvı soğutucu alın.

@Menace

Rica ederim. Esenlikler dilerim.

Hocam şunu atlamışım, kusura bakmayın. Seçtiğiniz kasa 240mm destekliyor üstte. Sizin soğutucunuz 360mm. Mecburi ön tarafa montajlı gelir. Kasayı bunla değiştirirseniz daha iyi olur. İsttede 360mm desteği var; FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasa

Ya da 240mm sıvı soğutucu alın.

@Menace
1754409078621.webp

Ayrıca Gamegaraja mail yolladım onlarda 360mm desteklediğini söylediler.