Jarvis Başarılı Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 62 Yer İstanbul 29 Nisan 2026 #1 Nisan sürümü yayınlanmış.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 29 Nisan 2026 #2 Böyle bir şey mi var mış ya? Armoury Crate'in makyajlı versiyonu bildiğin.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 442 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 29 Nisan 2026 #3 Aeronight dedi: Böyle bir şey mi var mış ya? Armoury Crate'in makyajlı versiyonu bildiğin. Genişletmek için tıkla... Optimize olarak kat kat daha iyidir ama.
Aeronight dedi: Böyle bir şey mi var mış ya? Armoury Crate'in makyajlı versiyonu bildiğin. Genişletmek için tıkla... Optimize olarak kat kat daha iyidir ama.
Miscatwatt Başarılı Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 23 29 Nisan 2026 #4 Bu program tüm GameGaraj laptoplar için mi yoksa sadece üst segmentler mi kullanabiliyor?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 29 Nisan 2026 #5 Miscatwatt dedi: Bu program tüm GameGaraj laptoplar için mi yoksa sadece üst segmentler mi kullanabiliyor? Genişletmek için tıkla... Sadece Tongfang kasa olanlar için.
Miscatwatt dedi: Bu program tüm GameGaraj laptoplar için mi yoksa sadece üst segmentler mi kullanabiliyor? Genişletmek için tıkla... Sadece Tongfang kasa olanlar için.
Heisenberg Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 517 Çözümler 2 Beğeniler 248 29 Nisan 2026 #6 İyi iyi ben laptop alana kadar düzelsin şöyle.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 29 Nisan 2026 #7 Soldaki "Turbo Mod" ne işe yarıyor biliyor musunuz? Sağdakinden farkı nedir?
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 442 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 30 Nisan 2026 #8 tech_tr dedi: Soldaki "Turbo Mod" ne işe yarıyor biliyor musunuz? Sağdakinden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bir fark yok. Soldaki seçili modu gösteriyor diye biliyorum.
tech_tr dedi: Soldaki "Turbo Mod" ne işe yarıyor biliyor musunuz? Sağdakinden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bir fark yok. Soldaki seçili modu gösteriyor diye biliyorum.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 30 Nisan 2026 #9 Captain Skriniar dedi: Bir fark yok. Soldaki seçili modu gösteriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende laptop dengeli modda olduğu halde solda "turbo mod" yazıyor. Soldaki "Turbo Mod"a tıklayınca laptop dengeli modda kalmaya devam ediyor ama fanlar neredeyse son hızda çalışıyor. Muhtemelen başka bir işe yarıyor ama ne olduğunu anlayamadım.
Captain Skriniar dedi: Bir fark yok. Soldaki seçili modu gösteriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende laptop dengeli modda olduğu halde solda "turbo mod" yazıyor. Soldaki "Turbo Mod"a tıklayınca laptop dengeli modda kalmaya devam ediyor ama fanlar neredeyse son hızda çalışıyor. Muhtemelen başka bir işe yarıyor ama ne olduğunu anlayamadım.
Lama Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 9 Yer IT Stajını yapıyor. 30 Nisan 2026 #10 Soldaki tech_tr dedi: Soldaki "Turbo Mod" ne işe yarıyor biliyor musunuz? Sağdakinden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Soldaki fan için Turbo mod, diğeri performansı Turbo moda alıyor. Düz performans modu işte, fanlar için olan Turbo ise son hızlara alıyor.
Soldaki tech_tr dedi: Soldaki "Turbo Mod" ne işe yarıyor biliyor musunuz? Sağdakinden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Soldaki fan için Turbo mod, diğeri performansı Turbo moda alıyor. Düz performans modu işte, fanlar için olan Turbo ise son hızlara alıyor.