GameGaraj PerfEdge 5A sistem alınır mı?

Bütçe
38000

Guard

Çalışkan

Bu sistemi almayı düşünüyorum ama BIOSTAR markasını ilk defa duyuyorum, anakart olarak nasıldır?

Bir de ekran kartı olarak Palit markası nasıl? Özellikle 5060 Ti 16 GB modeli alınır mı?
Eğer bu model sorunluysa, uzun vadede veya kısa vadede sorun çıkarabilecek kalitesiz malzeme kullanıldıysa, almayacağım.

Bu bütçede, daha bilindik ve fiyat/performans açısından daha iyi bir hazır sistem öneriniz varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleme:

Bu sistemi almayı düşünüyorum ama BIOSTAR markasını ilk defa duyuyorum, anakart olarak nasıldır?

Bir de ekran kartı olarak Palit markası nasıl? Özellikle 5060 Ti 16 GB modeli alınır mı?
Eğer bu model sorunluysa, uzun vadede veya kısa vadede sorun çıkarabilecek kalitesiz malzeme kullanıldıysa, almayacağım.

Bu bütçede, daha bilindik ve fiyat/performans açısından daha iyi bir hazır sistem öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.

O bütçede en fiyat performans sistem attığınız sistem.

Bu bütçede, daha bilindik ve fiyat/performans açısından daha iyi bir hazır sistem öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederis.
Sistemde kullanılan ekran kartı güzel bir ekran kartı, anakart da iyi denilebilir fakat RAM o kadar iyi değil. Ayni şekilde SSD hakkında doğru düzgün internette bilgi yok fakat ayrı ayrı topladığında daha pahalıya geliyor. F/P sistem alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Palit iyi köklü bir firma ama BIOSTAR markasını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sistemde kullanılan ekran kartı güzel bir ekran kartı, anakart da iyi denilebilir fakat RAM o kadar iyi değil. Ayni şekilde SSD hakkında doğru düzgün internette bilgi yok fakat ayrı ayrı topladığında daha pahalıya geliyor. F/P sistem alınabilir.
Hocam, ben ileride SSD ve RAM'i değiştirebilirim, bu yüzden şu an benim için çok önemli değiller. Ancak aklıma takılan asıl konu ekran kartı ve anakart. Sizce bu sistem, ileride ekran kartı ve anakart açısından bana sorun çıkarır mı?

Hocam, ben ileride SSD ve RAM'i değiştirebilirim, bu yüzden şu an benim için çok önemli değiller. Ancak aklıma takılan asıl konu ekran kartı ve anakart. Sizce bu sistem, ileride ekran kartı ve anakart açısından bana sorun çıkarır mı?
Hocam Palit ASUS, MSI gibi köklü markadır sıkıntı çıkmaz ama BIOSTAR'ın o modelini bilmiyorum araştırman gerek YouTube'da bu sistemin videosunu yaptılar eğer SSD ve RAM sorun değilse güzel bir sistem ama dediğim gibi anakartı araştır.

Hocam Palit ASUS, MSI gibi köklü markadır sıkıntı çıkmaz ama BIOSTAR'ın o modelini bilmiyorum araştırman gerek YouTube'da bu sistemin videosunu yaptılar eğer SSD ve RAM sorun değilse güzel bir sistem ama dediğim gibi anakartı araştır.
Maalesef doğru düzgün bir videosu ya da incelemesi yok. Forumlarda herkes kafasına göre yorum yapmış; bazıları iyi diyor, bazıları kötü. Uzun vadede sorun çıkardığını söyleyenler de var. Yüksek ihtimalle ben bu sistemi alacağım : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060-ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5ram.html

Maalesef doğru düzgün bir videosu ya da incelemesi yok. Forumlarda herkes kafasına göre yorum yapmış; bazıları iyi diyor, bazıları kötü. Uzun vadede sorun çıkardığını söyleyenler de var. Yüksek ihtimalle ben bu sistemi alacağım: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060-ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5ram.html
O sistemi almayın hocam. Üstteki attığınız daha iyi. Üstekinin tek sıkıntısı RAM ve SSD, onu da ilerleyen zamanlarda değiştirirsiniz. Yani Vatan Bilgisayar'daki bu sistemi almak paranızı çöpe atmaktan farkı yok.

O sistemi almayın hocam üsteki attığınız daha iyi üstekinin tek sıkıntısı RAM ve SSD onu da ilerleyen zamanlarda değiştirirsiniz. Yani vatandaki bu sistemi almak paranızı çöpe atmakla farkı yok.
Anakarta da baktım giriş seviyesi bir B650 anakart. Kötü değil fakat o kadar da iyi değil, kullanılır yani. İleride işlemci değiştirecekseniz anakart sıkıntı yaratabilir ama dediğim gibi, şu an alınabilecek nadir hazır sistemlerden.

Geri
Yukarı Alt