Unlishimaide

Becerikli
Sorum başlıkta. Acer Nitro 18 var ama watt düşük, 18 inç taşıması zor. KYK baz alınarak taşıması kolay olsun istiyorum. Kasa al diyenlere cevabım; ben de çok isterdim, biz yaşayamadık.
İndirimle 9955HX olan 98 bin ve 3D olan ise 105 bin. 64 MB L3 bana yeter. 7-8 bin vermesem de olur. Altına fanlı stant düşünüyorum. Mayıs'ta gelecek 3 fanlı modellerin fiyatları aşağı yukarı aynı olursa 3 fanlı alacağım.
Şu anlık R9T 9955HX baz alalım. 97.999 TL.

Son düzenleme:
3 fanlı cihazı bekleseniz bile sponsorlu incelemeler sizi tatmin etmeyecek. Bu sefer son kullanıcı deneyimleri beklenecek; süre uzayacak da uzayacak. 9955HX işlemci modeli iyidir, ancak 3D modelini almayın. 3D işlemci için R9T Tongfang kasa fazla gelir. Aralarında 5 dereceye kadar fark oluyor, bu azımsanacak bir sıcaklık farkı değil.

3 fanlı cihazı bekleseniz bile sponsorlu incelemeler sizi tatmin etmeyecek. Bu sefer son kullanıcı deneyimleri beklenecek; süre uzayacak da uzayacak. 9955hx işlemci modeli iyidir, ancak 3D modelini almayın. 3D işlemci için r9t Tongfang kasa fazla gelir. Aralarında 5 dereceye kadar fark oluyor, bu azımsanacak bir sıcaklık farkı değil.

64 MB L3 yeter artar zaten. 3 fanli olanlar bir 4 5 derece serin çalışır diye düşünüyorum. Bu cihaz TV adlı kanal bayağı inceleme yapmış. O inceleme yapsa yeter gibi. Videolarını izledim bayağı bir detaylı. Sponsorlu olanlara katılıyorum. Ve işlemci iyi zaten 3D için 8 bin fazla vermek saçma geldi. Gene de şu 3 fanli olanları merak ediyorum.

@talongod Bu spiderman , last of us gibi oyunlarda 3d olmaması fark etmez deme?

@Unlishimaide,

Spider-Man, The Last Of Us gibi oyunlar çoğunlukla dGPU kullanırlar. Bu da ağırlığı CPU'ya değil GPU'ya yıkıyor. Bu yüzden bu tarz AAA grafik ağırlıklı oyunlarda CPU değil, GPU daha önemli. CPU L3 Cache değeri daha çok CPU ağırlıklı işlemlerde ve oyunlarda işe yarıyor. Kısaca fark bu şekilde.

@Unlishimaide,

Spider-Man, The Last of Us gibi oyunlar çoğunlukla dGPU kullanırlar. Bu da ağırlığı CPU'ya değil GPU'ya yıkıyor. Bu yüzden bu tarz AAA grafik ağırlıklı oyunlarda CPU değil, GPU daha önemli. CPU L3 Cache değeri daha çok CPU ağırlıklı işlemlerde ve oyunlarda işe yarıyor. Kısaca fark bu şekilde.

Simdi hikayeli oyunlar GPU'ya binecekse o fazla ısınmaz mi? Ben FPS pek sevmiyorum. Valorant oynarım belki.

Sanırım fps demek istediniz.