22723

Uzman
Konfigürasyon olarak 9955HX modeli var elimde. Bugün geldi, eğer becerebildiysem bütün sürücüleri indirdim. BIOS kasım yazana güncelledim.
Konuya GameGaraj'a bu kadar kaliteli bir laptop yaptıkları için teşekkür ederim diyerek başlıyorum. Cihazın kasası aşırı premium hissettiriyor, ekranı daha önce sahip olduğum Omen 17'den katlarca daha iyi. Klavyesi tok nedense bu çok hoşuma gitti, ses sistemini incelemelerde yetersiz bulanlara katılmıyorum ses sistemide güzel ben gayet beğendim. Ekranı HDR vs. aşırı beğendim renk tonları gayet güzel. Kontrol merkezi nasıl güncelleniyor şu an bilmiyorum hâlâ kontol yazıyor orada. Piline bakmadım pek de gerek yok. 2 saat gitse yeter. İçinde en güçlü 2. AMD işlemcisi var. Boşta 50 ile 60 derece, fan sesi az olsun diye ofis modu açık. Pil tasarrufu watt kısıtlaması kapalı. Boşta dediysemde arkada 4 sekme açık. Ben fan bir ara BIOS Update sırasında fullendi, korktum şakasız. Oyun testi yapamadım, sadece güncellemelerini yaptım şu an yarın elektrik yok.
Cihazı aşırı beğendim brown switch klavyem var onu bırakıp kendi klavyesi ile oynarım o derece. Arada bir Windows'ta ayarları kurcalarken mouse donuyor ya da ekran donuyor 2-3 saniye, sebebini anlamadım başka da sorun yaşamadım. Klavye ışıklandırması için daha ilgi çekici modlar olabilirdi, o kadar.
4070 Ryzen 7 8845HS eski laptopum ile bariz şekilde ekran ve hız farkı koydu. Cihazı almama sebep olan beni ikna eden arkadaşlara teşekkür ederim. @talongod @23783.
Furmak Cinebench R23 vs oyun testlerini ileri günlerde atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke başkalarına da ne kadar güzel bir marka ve laptop olduğunu anlatsak ama işte herkeste bir MSI, ASUS, Lenovo aşkı var. 😀 hayırlı olsun güle güle ve uzun uzun kullanın.:kırmızıkalp:
Tek eksi yanı şu an ofis ayarlarında fanlar bir inip bir çıkıyor, o kadar. Kasma sorunu HDR kapatınca şu an düzeldi gibi. HDR'ye çok gerek var mı?

İlk izlenim için yeterli bilgiler. Elinize sağlık.

Cihazı almama sebep olan beni ikna eden arkadaşlara teşekkür ederim. @talongod

Bizim forumdaki işimiz bu. Hayırlı olsun tekrardan. Biraz kullandıktan sonra, detaylı bir kullanıcı izlenimi de bekliyorum sizden. İnsanlara bu cihazların tercih edilebileceğini anlatmak gerek.