NeonDragon

Uzman
Bilgisayarımda 2 TB SSD var ama ekleme yapmak istiyorum. Hangi bağlantıyı destekliyor emin değilim ama laptop modeli GameGaraj R9T3D-5070 Ti. SSD'den beklentim TBW ömrü uzun olsun çünkü çok fazla dosya yazıp siliyorum. Yani 14000 MB/s hızlardansa 7000 MB/s civarında hızları olsun ama TBW ömrü yüksek olsun. İçindeki SSD'nin ömrünü 4 ayda %10 azaldı, modeli CT2000P310SSD8. 2 TB'lık modeli içindeki değiştirmek 4 TB'lık modelide 2. slota için istiyorum. Çift SSD slotu var galiba içinde emin değilim. Çift slotsa birisi boş. Bütçe sorunum çok fazla yok zaten fiyatlar çok yüksek taksitle falan alacağım. İyi, uzun ömürlü ve laptopa uyumlu olsun yeterli.

Ekleme : WDS400T4B0E şu ürünü buldum fiyatta uygun cihaza uyumlu mu acaba iyi bir SSD mi?

Son düzenleme:
Kimgston KC3000 veya Renegade.
Kioxia Exceria Plus G4 ve Exceria Pro.
Crucial T705.

Bunlara bakabilirsin.

Sağlığın azalması önemli değil, mevcut SDD'yi o yüzden değiştiriyorsan gerek yok. %0 olsa bile sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Kimgston KC3000 veya Renegade.
Kioxia Exceria Plus G4 ve Exceria Pro.
Crucial T705.

Bunlara bakabilirsin.

Sağlığın azalması önemli değil, mevcut SDD'yi o yüzden değiştiriyorsan gerek yok. %0 olsa bile sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
%0 olunca kullanılabildiğini bilmiyordum. Sağlığında etkisi varda asıl etki fiyatlar zaten yer yetmiyor dosyalar fazla. Fiyatlarda artıyor imkanım varken şimdi alayım diyorum. Yaza kadar bekleyecektim ama fiyatlar x2 x3 olur hemde bulunmayadabilir.