Arda_46

Uzman
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Yeni bir PC aldım GameGaraj'dan, böyle bir sorunla karşılaştım. Uygulama çıkışlarında ekranda beyaz çizgiler çıkıyor. Bir keresinde de ekranda yatay çizgiler çıkmıştı, videosu mevcut. Onları aradığımda "Ekran kartını gönderin, bakalım" dediler. Sizce komple sistemi mi iade etmeliyim yoksa parça parça sorunu bulana kadar deneyelim mi? 😂
He, bir de sizin fikriniz nedir, bu sorunu neden yapar?

Donanımsal olarak ekran kartı ya da monitörden kaynaklı olabilir. Bu ikiliyi dene, yazılımsal açıdan da DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurabilirsin.

Komple sistemi göndermek biraz yorucu olabilir. Öncelikle test et, daha sonra sorunlu parçayı tespit edersen onu gönderirsin.

Donanımsal olarak ekran kartı ya da monitörden kaynaklı olabilir. Bu ikiliyi dene, yazılımsal açıdan da DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurabilirsin.

Komple sistemi göndermek biraz yorucu olabilir. Öncelikle test et, daha sonra sorunlu parçayı tespit edersen onu gönderirsin.

Caner bey teşekkür ediyorum cevabınız için monitörde sorun yok onu biliyorumda ekran kartını yolladım bakalım ne diyecekler.
DDU yöntemini de denedim bir şey değişmedi.

Horizantal ve vertical arıza durumları ekran kartı ya da monitör kaynaklı olur, yani yatay ve dikey çizgiler. Monitör ve ekran kartını ayrı ayrı test etmelisin. İki ürünün de başka sitem de denenmesi gerekli.

Horizantal ve vertical arıza durumları ekran kartı ya da monitör kaynaklı olur, yani yatay ve dikey çizgiler. Monitör ve ekran kartını ayrı ayrı test etmelisin. İki ürünün de başka sitem de denenmesi gerekli.

Ekran kartını gönderdim bakalım ne diyecekler monitörüde başka PC de denedim sorun yok.