incii

Uzman
Hocam birkaç hafta önce ürün yine 50 bin civarındaydı. Konusunu açtığımda, indirim olmadığını belirttiniz. Ürün daha sonra stoktan kalktı, şimdi ise 385 TL daha ucuz bir fiyatla tekrar gelmiş. Açıkçası bu durumu tam anlayamadım. Madem bu fiyatta olunca indirim yok sayılıyor, şimdi konu neden açıldı diye merak ettim.

Son düzenleme:
Hocam birkaç hafta önce ürün yine 50 bin civarındaydı. Konusunu açtığımda, indirim olmadığını belirttiniz. Ürün daha sonra stoktan kalktı, şimdi ise 385 TL daha ucuz bir fiyatla tekrar gelmiş. Açıkçası bu durumu tam anlayamadım. Madem bu fiyatta olunca indirim yok sayılıyor, şimdi konu neden açıldı diye merak ettim.
Siz indirimi açmadan 1 gün öncesine kadar fiyat 48.850 TL falandı. O gün çok kısa süreliğine 54k oldu ve sonra 50.500 TL'ye inince siz indirim paylaştınız. Bir günü bile doldurmamıştı o zam, yani şuan bir ürüne 5 dakikalık RTX 5090'ı 500k yapıp sonra 200k'ya indirirsek bu indirim olmaz.
Bugüne kadar fiyat 2-3 gündür 56k civarıydı. 2-3 gün kısa görünebilir ancak gayet uzun bir süre. Şuan ise sizin paylaştığınız indirimden bile daha aşağıya düştü.

Linux ile çalışır mı acaba? BIOS'u değişik biraz.
Çalışır niye çalışmasın ki? Donanımlar az-çok MSI Sword modeliyle aynı.