Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Forumda devamlı önerdiğimiz bir marka. Tabii net konuşabilmem için modele de bakmam lazım, geçmişte Clevo kasa da sattılar çünkü. Teknik servisi ülkemizdeki diğer şirketlerden çok üstte. HP, ASUS, Acer gibi gibi.
- Makaleler
- 1
Kafanızdaki model nedir?
Yeni modellerde Clevo olmaması lazım, varsa bile en fazla 5050 olanlarda vardır ki, sanmıyorum.Forumda devamlı önerdiğimiz bir marka. Tabii net konuşabilmem için modele de bakmam lazım, geçmişte Clevo kasa da sattılar çünkü. Teknik servisi ülkemizdeki diğer şirketlerden çok üstte. HP, ASUS, Acer gibi gibi.
Son düzenleme:
budur hocam
Aynı model burada daha ucuz;
hocam yemin ederim 1 saat önce 45bin tl idi
Aynı model burada daha ucuz;
f5 attım 51bin olmuş hepsiburadada kafayı yedim 10 dkdır . bakacaz o modeli alırım %90 nakit bulursam direk sitesinden
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yeni modellerde Tongfang olmaması lazım, varsa bile en fazla 5050 olanlarda vardır ki, sanmıyorum.
Aksine, yeni modeller zaten Tongfang. Clevo kullanılmıyor. Ancak hala satışta olan Clevo kasa cihazları da var.
Bunu yazmak istedim, meyve suyu olmuşum tam tersi yazmışım. Düzenledim.Aksine, yeni modeller zaten Tongfang. Clevo kullanılmıyor. Ancak hala satışta olan Clevo kasa cihazları da var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-