LA Knight
Üstün
İşlemcinin Watt değerlerini kıstın mı? 45W İşlemci için yeterli durumda.Arkada işlem yapmazken böyle RDR2 85 derecelerde oynadım.Cinebench 2024 testinde 97 derece sabit
İşlemcinin Watt değerlerini kıstın mı? 45W İşlemci için yeterli durumda.Arkada işlem yapmazken böyle RDR2 85 derecelerde oynadım.Cinebench 2024 testinde 97 derece sabit
Kaç watta olduğuna bağlı, GPU yük altında değil. 97 derece de pek iyi değil. RDR2 için de ne kadar yük altında ona bakmak lazım.Arkada işlem yapmazken böyle RDR2 85 derecelerde oynadım.Cinebench 2024 testinde 97 derece sabit
Kısacaksak niye aldıkki bu işlemciyi daha sakin bişey alırdık diye düşünüyorumİşlemcinin Watt değerlerini kıstın mı? 45W İşlemci için yeterli durumda.
W limiti her zaman oyun performansını düşürecek diye bir şey yok. İşlemci gereksiz watt çekiyor olabilir.Kısacaksak niye aldıkki bu işlemciyi daha sakin bişey alırdık diye düşünüyorum
110W Laptop İşlemcisi mi olur? Adamlar limitlememişler böyle hayvani bir güç çekerse tabii ısınır.Kısacaksak niye aldıkki bu işlemciyi daha sakin bişey alırdık diye düşünüyorum
Bende hp omen 17 var. boşta 35 derece. yt de 45 civarı. enerji verimliliği yapınca 36 lara kadar düşüyor. Oyunlarda eskiden benimkide 75i geçmiyordu , şuan ise cpu 85 in altına pek inmiyor nedense. Ama boşta hala 40 civarı geziyor cpu ryzen 7 8845hs gpu rtx4070. Not : cihaz 2buçuk aydır bende ve yeni aldımMerhaba GameGaraj Slayer R9T-5070 Laptop boşta 60-65 Derece YouTube vs. Karıştırınca 75 derecelerde seyrediyor bu normal mi acaba kaç olması gerekiyor?
Kısacaksak niye aldıkki bu işlemciyi daha sakin bir şey alırdık diye düşünüyorum.