tahahaahaa

Çalışkan
Merhaba hocalarım. Yeni laptop aldım GameGaraj X5t 5050. Tüm parçaları detaylıca test ettim ancak sorun yok. Bilgisayarı kullanırken en normal gündelik işte bile veya oyunda da kafasına göre donuyor ve fanlar en yüksek ayarda çalışmaya başlıyor. Windows 24H2 sürümü kurulu. Ekran kartı driverını da bir önceki en kararlı sürüme düşürdüm yine aynı sorun. Minidump dosyası vs de oluşturmuyor. Sizce 23H2'ye mi geçmeliyim, yoksa Windows 10'a mı? Veya başka bir çözümü olan var mı? Kurtulamadım bu sorundan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı markanın farklı bir modeline dair sıfır kurulum videosu. Dilersen üşenme temiz bir format at ve adım adım ilgili ayarları uygula. Bu kanalın birçok sıfır laptop kurulum videosunu izledim, gayet temiz ve sade bir şekilde gerekli ayarları yapıyor.

Son düzenleme:
Hocam siyah ekran sorununu çözdünüz mü driverla eski bir konunuz vardı galiba bunla ilgili
Yok böyle kullanıyorum şimdilik. Düzgün çalışan bir monitorle test edemedikce sorunun kaynagini anlayamayacağım.

Zaten siyah ekran ve oyun içi görüntü bozulması sorunlarına ilişkin video da yükledim. Inceleyebilirsin.

Hocam siyah ekran sorununu çözdünüz mü driverla eski bir
Yok böyle kullanıyorum şimdilik. Düzgün çalışan bir monitorle test edemedikce sorunun kaynagini anlayamayacağım.

Zaten siyah ekran ve oyun içi görüntü bozulması sorunlarına ilişkin video da yükledim. Inceleyebilirsin.
Taha arkadasımıza sormuştum hocam pardon

Merhaba hocalarım. Yeni laptop aldım GameGaraj X5t 5050. tüm parçaları detaylıca test ettim ancak sorun yok. Bilgisayarı kullanırken en normal gündelik işte bile veya oyunda da kafasına göre donuyor ve fanlar en yüksek ayarda çalışmaya başlıyor. Windows 24H2 sürümü kurulu. Ekran kartı driverını da bir önceki en kararlı sürüme düşürdüm yine aynı sorun. Minidump dosyası vs de oluşturmuyor. Sizce 23H2'ye mi geçmeliyim, yoksa Windows 10'a mı? Veya başka bir çözümü olan var mı? Kurtulamadım bu sorundan.

Sorun düzeldi mi bende o sorunu yaşıyorum.