Gamegaraj Slayer X5T-5050 laptopta fanların üzerindeki süngerler ne işe yarıyor?

CliqueDOS 1

Uzman
Makaleler
1
Selam.
Cihazımın fan temizliğini yapmak üzere fanlarını söktüm. Temizlik şimdilik sorunsuz gibi duruyor ama kafama takılan bir soru var:

Cihazın içinde, asetatlı bez bant üstünde bu tarz köpükler var. Bant ve köpükleri yenilemem gerekirse diye malzeme alacağım ama bu köpüklerin veya süngerlerin ne olduğunu bulamadım. Bilgi sahibi birisi bana söyleyebilir mi? Bunlar nedir ve nereden satın alabilirim?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Hava akışını yönlendirmek amaçlı koyulur. Soğuk havanın sağa sola kaçmak yerine borulara gitmesi için konur. Bunlar satılmıyor diye biliyorum. Fakat diğer arkadaşlarında yorumlarını bekleyin bu konuda. Doğrudan geri yapıştırabilirsiniz aynı düzende.

Vakum oluşması için bariyer görevi görüyor. Reelde kaç derece farkettirir bilmiyorum ama üreticisi koymuş işte bence bozma düzeni.

Yurt dışından almak mümkünse akrabam aracılığıyla getirebilirim, bu problem değil. Yapıldığı malzemeyi bilirsem kendisini tedarik edebilirim.

Saçmalık, şurada ki bunlar asetatlı bez bant üstünde bulunuyor, fanların üstünde değil. Bu da ses yalıtımı amaçlı olduğunu düşünmeme neden oldu ama yine de sormak istedim.

Vakum oluşması için bariyer görevi görüyor. Reelde kaç derece fark ettirir bilmiyorum ama üreticisi koymuş işte bence bozma düzeni.

Asetatlı bez bant üstüne yapıştırılmış. Yani fan temizliği sırasında istemesem de yıpranıyorlar. Bantları değiştirmek gerekince bunları da değiştirmem gerekebilir bu nedenle sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…