ih4terain

Başarılı
Üreticinin sayfalarını tamamen okudum fakat bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Cihazı 1 TB depolama ve 32 GB RAM şeklinde kullanıyorum. Depolama yetersiz gelmeye başladı; ekstra bir M.2 SSD takmak istiyorum. Ancak cihazın alt kasası bütün halde tasarlanmış. Erişmek için alt kapağı sökmek gerekiyor. Bir yuva varsa bile bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?

Üreticinin sayfalarını tamamen okudum fakat bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Cihazı 1 TB depolama ve 32 GB RAM şeklinde kullanıyorum. Depolama yetersiz gelmeye başladı; ekstra bir M.2 SSD takmak istiyorum. Ancak cihazın alt kasası bütün halde tasarlanmış. Erişmek için alt kapağı sökmek gerekiyor. Bir yuva varsa bile bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?

SSD ve RAM yükseltme yetkiniz var ama soğutma bloğunu sökme yetkiniz yok yakın zamanda sormuştum bir ara r9t almayı düşünüyordum.

İki modelinde de mevcut. Cihazın garanti kapsamında kalıp kalmayacağını öğrenmek için müşteri hizmetleri ile konuşun.

Kapağı açmakta sıkıntı yok genel olarak bütün laptop prosedürlerinde böyle, sadece heatsink'i sökmek yasak. SSD ve RAM yükseltmek için izniniz var. Fakat siz yine de arayıp sorun.

Geçen hafta görüştüm kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar, sıvı teması ve soğutma bloku yerinden kaldırılmadıkça ürün garanti dışı kalmıyor bende slayer 4 var onda gen 4 iki adet M.2 yuvası mevcut bizde gen 3 M.2 takılı geliyor geçen gün gen 4 Samsung 990 Pro'yu taktım siz yuvanın gen kaç olduğunu sorun ona göre M.2'yi alırsınız.

Herkese teşekkürler, sadece depolama bölümü icin kapak olmadigindan garantide sıkıntı cikar diye tirsmistim biraz.
Cihazdan son derece memnunum zaten aldigim zaman bütçem tam yetiyordu anca simdi depolama yukseltebilecek firsat buldum.

Geçen hafta görüştüm kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar, sıvı teması ve soğutma bloku yerinden kaldırılmadıkça ürün garanti dışı kalmıyor bende slayer 4 var onda gen 4 iki adet M.2 yuvası mevcut bizde gen 3 M.2 takılı geliyor geçen gün gen 4 Samsung 990 Pro'yu taktım siz yuvanın gen kaç olduğunu sorun ona göre M.2'yi alırsınız.

GEN4x4 destekledigi yazilmis.
1TB F/P M.2 oneriniz varsa beklerim.

Herkese teşekkürler, sadece depolama bölümü icin kapak olmadigindan garantide sıkıntı cikar diye tirsmistim biraz.
Cihazdan son derece memnunum zaten aldigim zaman bütçem tam yetiyordu anca simdi depolama yukseltebilecek firsat buldum.

GEN4x4 destekledigi yazilmis.
1TB F/P M.2 oneriniz varsa beklerim.

Bütçe önemli ama ben uzun süre yetmesi için 2 TB aldım gen 4 olanlara bakmanı tavsiye ederim en azından anakartının desteklediği en üst performansı alırsın ben samsun 990 Pro aldım gerçekten hızı diğer ssdlere göre bayağı hızlı alırken dikkat etmen gerekli bir şey söyleyeyim sakına soğutuculu bir SSD alma çünkü arka kapağı kapatamama gibi bir sorunla karşılaşabilirsin benim kasada o kadar geniş bir alan yok sende de öyledir diye düşünüyorum.