Bütçe
45000

sytx

Başarılı
Konu başlıktaki gibidir. GameGaraj slayer X5t kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ama tam da güvenemiyorum. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Üniversitede yazılım için kullanacağım arada da R6, CS2, Valorant gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Kullanmıyorum ancak çok önerdiğim bir model, bütçesine göre donanımı çok güncel. Faz değişenli pad kullanıyorlar işlemci için bu da termal iletimi bir üst noktaya çıkartıyor. Genel olarak iyi bir cihaz.

Game garaj R9T kullanıyorum gayet memnun um soğutması performansı vs iyi cihazlardan biridir. zaten soğutması MSI kasası kullandığından dolayı MSI tarafından tasarlanmış bir soğutma sistemidir. Daha öncesinde game garaj laptopları için her biri en az 1 saat olan 4 5 video izledim ve genel olarak araştırma yaptım. Şikayet alan en az laptoplar arasında güzel ve iyi bir firma içiniz rahat olsun.

Şunu özellikle belirtmekte fayda var bunu bilmeniz gerekiyor, kullandığınız cihaz bir masaüstü bilgisayar değildir. Ve bir masaüstü performansı beklememek de gerekiyor. Ancak şunu söylemeliyim ki fiyatına göre performansı ve yaptığı işler iyi. Birde şöyle bir durum da var bu cihaz toplayacağınız bir masaüstü PC gibi de uzun ömürlü olmayacaktır taktir edersiniz ki cihazın içindeki donamımlar mobil donanımlar o yüzden de 2 sene 3 sene sonraki soğutması ve performansı nasıl olur onu söylemek mümkün değil. Kısa vadede sıkıntı çıkarmaya başlaması biraz imkansız bakımına ve temizliğine dikkat edildiği sürece sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Şimdiden iyi alışverişler dilerim.

Bu arada termal macun yerine termal ped kullanmanızı öneririm. Tabi aldıktan sonra değil de ilk bakımında kullanırsanız eğer soğutması %2 %3 daha iyi olacaktır. Ki ne kadar da iyi olursa olsun laptopların kaderidir yüksek sıcaklıklar en iyi ihtimal ile 85 90 derece arasında olacaktır. İnanın laptop için normal sıcaklıklar CASPER EXCALİBUR da X5T ile eş cihazları 100 derecenin üzerinde. 95 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı etmenize gerek yok stant kullanmanız size 4 5 derecelik avantaj sağlayacaktır.

özet le: Alınır.

GameGaraj r9t kullanıyorum gayet memnunum soğutması performansı vs iyi cihazlardan biridir. Zaten soğutması MSI kasası kullandığından dolayı MSI tarafından tasarlanmış bir soğutma sistemidir. Daha öncesinde GameGaraj laptopları için her biri en az 1 saat olan 4 5 video izledim ve genel olarak araştırma yaptım. Şikayet alan en az laptoplar arasında güzel ve iyi bir firma içiniz rahat olsun.

Şunu özellikle belirtmekte fayda var bunu bilmeniz gerekiyor, kullandığınız cihaz bir masaüstü bilgisayar değildir. Ve bir masaüstü performansı beklememek de gerekiyor. Ancak şunu söylemeliyim ki fiyatına göre performansı ve yaptığı işler iyi. Bir de şöyle bir durum da var bu cihaz toplayacağınız bir masaüstü PC gibi de uzun ömürlü olmayacaktır taktir edersiniz ki cihazın içindeki donamımlar mobil donanımlar o yüzden de 2 sene 3 sene sonraki soğutması ve performansı nasıl olur onu söylemek mümkün değil. Kısa vadede sıkıntı çıkarmaya başlaması biraz imkansız bakımına ve temizliğine dikkat edildiği sürece sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Şimdiden iyi alışverişler dilerim. Bu arada termal macun yerine termal ped kullanmanızı öneririm. Tabii aldıktan sonra değil de ilk bakımında kullanırsanız eğer soğutması %2 %3 daha iyi olacaktır. Ki ne kadar da iyi olursa olsun laptopların kaderidir yüksek sıcaklıklar en iyi ihtimal ile 85 90 derece arasında olacaktır. İnanın laptop için normal sıcaklıklar Casper Excalibur da X5t ile eş cihazları 100 derecenin üzerinde. 95 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı etmenize gerek yok stant kullanmanız size 4 5 derecelik avantaj sağlayacaktır.

Özet le: Alınır.

Nereden aldınız? Hocam peki? Bayisine gidip almak mantıklı mı? Daha önce hiç servise gönderdiniz mi servisi nasıldır?

Hocam ben Trendyol'dan aldım. Vallahi hocam servisi de sıkıntısız zaten yerli bir firma olduğu içinde bir sıkıntı yaşamazsınız.

Bakım için gönderebiliyor muyuz servise? Normalde ben masaüstü kullanıcısıyım ilk defa laptop baktım ve ne bakarsam bakayım bir sorunu olduğunu gördüm. Bu laptopların ömrü kaç senedir? Üniversiteden sonra monintör bağlayıp oynamayı düşünüyorum.

Bakım için gönderebiliyor muyuz servise? Normalde ben masaüstü kullanıcısıyım ilk defa laptop baktım ve ne bakarsam bakayım bir sorunu olduğunu gördüm. Bu laptopların ömrü kaç senedir? Üniversiteden sonra monintör bağlayıp oynamayı düşünüyorum.
Laptıop ömrünü ölçemezsin iyi bakılırsa 4 5 sene bile sıkıntı çıkarmaz burada ki en önemli kavram bakımların yapılıp yapılmadığı. Bu sadece laptoplar için değil bir çok ürün için geçeli bakım önemlidir.

Servis konusunda bakım zamanları geldiğinde garanti süresi içerisinde size bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Game garaj hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz ve performansını merak ediyor iseniz YouTube de cihaz tv adında bir kanal var orada Game garaj laptopların detaylı inceleme canlı yayın tekrarları var 4 5 video bulacağınızı düşünmekteyim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam almak istediğiniz cihazı da inceledi diye hatırlıyorum. Mutlaka canlı yayın tekrarlarını izleyin derim. Benim Game garaj tercih etmemdeki en büyük etken burası oldu bakın derim.

Konu başlıktaki gibidir. GameGaraj slayer X5t kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ama tam da güvenemiyorum. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Üniversitede yazılım için kullanacağım arada da R6, CS2, Valorant gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Kullanıyorum ve memnunum. Stand üstünde sıcaklık değerleri çok tatmin edici, inceleme videosu ile birebir. Ayrıca bunu da belirtmek isterim X5T'de donanımsal olarak bir tek ben problem yaşadım sanırım, RAM'ler sorunluydu 4 gün içinde değişim yaptılar. Crucial'dı TwinMos ile değişim yaptılar, şu an halihazırda gönderdiklerinde de TwinMos var diye biliyorum.

Kullanıyorum ve memnunum. Stant üstünde sıcaklık değerleri çok tatmin edici, inceleme videosu ile birebir. Ayrıca bunu da belirtmek isterim X5T'de donanımsal olarak bir tek ben problem yaşadım sanırım, RAM'ler sorunluydu 4 gün içinde değişim yaptılar. Crucial'dı twinmos ile değişim yaptılar, şu an halihazırda gönderdiklerinde de twinmos var diye biliyorum.

Hocam batarya süresi nasıldır ve fan sesi fazla mı? Normal gündelik kullanımda sarja takılı olmadığında internette gezinirken ne kadar süre sarjı gider ve fan sesleri rahatsız eder mi?