BFSama

Çalışkan
Kuzenim arada sırada oyun oynamak için kendine bir laptop bakıyor, ben biraz forumlarda gezindim ve bu iki laptop gözüme çarptı. Sizler hangisini önerirsiniz veya bunlar yerine aynı fiyatlarda daha iyi alabileceğimiz bir alternatif varsa önerirseniz sevinirim.

@BFSama, LOQ tarafını ben önermiyorum her zaman söylediğim gibi. Garanti servisleri HP'de de olduğu gibi BDH Bilişim. Geçtiğimiz senelerde kronik cihaz çıkartıp hiçbir şey demeden yeni seriyi çıkarttılar, bu yüzden müşteri memnuniyeti düşündürüyor. Belirgin bir problemi yok şu an için. Ben tercihimi X5T tarafında kullanırdım.

Son düzenleme:
@BFSama, LOQ tarafını ben önermiyorum her zaman söylediğim gibi. Garanti servisleri HP'de de olduğu gibi BDH Bilişim. Geçtiğimiz senelerde kronik cihaz çıkartıp hiçbir şey demeden yeni seriyi çıkarttılar, bu yüzden müşteri memnuniyeti düşündürüyor. Belirgin bir problemi yok şu an için. Ben tercihimi X5T tarafında kullanırdım.
Hocam kuzenimin alınır mı diye sorduğu bir monster cihaz var ayrıca bende asusun laptopunu önerenler olduğunu gördüm, sizce 55k fiyata kadar alınabilecek en iyi laptop hangisidir?

Ayrıca şimdi şöyle bir cihazı daha sordu