Performans konusunda sıkıntı yasamazsiniz ancak cihazinizin ekrani 16:10 oldugu icin 1080p yayinda kalite kaybi olmamasi adina sizin de 1920x1080 oynamaniz gerekecek.
Bu durumda zaten kucuk olan laptop ekrani iyice kuculecektir.(altta ustte siyah barlar)
Yani harici monitorsuz yayin acmak cok sizin acinizdan cok konforsuz olacak. İzleyici acisindan degisen bir şey yok.
Veya normal cozunurlugunuzde kullanip OBS'den 1080P'ye dusureceksiniz, kalite kaybi ne kadar olur denemek lazim.

Monitor alabilirim hocam belki bir süre laptop ekranını kullanırım sonrasında geçerim diye düşünüyorum zaten yayınlar maksimum 1080p verilmiyor mu? Nasıl bir kalite kaybı olacak.

X5t kullanıyorum ksnin cihazida benzerdir diye dusunuyorum; yuk altinda bile muadil urunlere gore fan sesi oldukca az.
İyi bir kulaklık mikrofonu bile is gorur.

Cloud 2 var hocam onun mikrofonunu kullanacağım ki altında soğutma fanıda koyacağım.

16:10 olduğu için 1920x1200 olacak.

Yayına 1080p yansına yeterli hocam bu arada kaç MB upload lazım olur 60FPS yayın için.

Monitor alabilirim hocam belki bir süre laptop ekranını kullanırım sonrasında geçerim diye düşünüyorum zaten yayınlar maksimum 1080p verilmiyor mu? Nasıl bir kalite kaybı olacak.

En boy orani farkli oldugu icin 16:10'dan 16:9(1080p)ye gecerken OBS goruntunuzu tekrar isleyip strec hale getirerek yayina verecek.