Genel amacım oyun değil daha çok belli başlı IDE ve programları kullanmak. 32 GB RAM benim icin onemli o yuzden Lenovo LOQ durumunda RAM eklemesi yapacağım ayrıca 4050 üstü bir kart bana yeterlidir. Diğer konularda bolca Slayer4'ü gördüm genel özellik bakımında oldukça iyi duruyor ama belli başlı tereddütlerim var. Başka önerilere de oldukça açığım. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Slayer 4 bu fiyat bandinda en iyisi yalniz o linkteki fiyat fazla. Eger daha iyi bir pil omru istiyorsaniz o zaman 14700HX yerine Core Ultra 7 islemcili versiyonu da var ayni kasanin. Daha verimli bir islemci oldugu icin pil tarafinda ha iyi bir omur sunabiliyor lakin 14700HX'den biraz daha az performansa sahip. Diyorsaniz ki oyunla isim yok ben daha cok gunluk kullanim, kod vs. icin kullanacagim o zaman senaryo degisir.
Hocam öneri için çok teşekkürler, oyun geri planda benim için. Slayer'i da biraz inceledim ekran kalitesi filan çok iyi seviyede.Slayer 4 bu fiyat bandinda en iyisi yalniz o linkteki fiyat fazla. Eger daha iyi bir pil omru istiyorsaniz o zaman 14700HX yerine Core Ultra 7 islemcili versiyonu da var ayni kasanin. Daha verimli bir islemci oldugu icin pil tarafinda ha iyi bir omur sunabiliyor lakin 14700HX'den biraz daha az performansa sahip. Diyorsaniz ki oyunla isim yok ben daha cok gunluk kullanim, kod vs. icin kullanacagim o zaman senaryo degisir.
Görkem Say
Üstün
Hocam öneri için çok teşekkürler, oyun geri planda benim için. Slayer'i da biraz inceledim ekran kalitesi filan çok iyi seviyede.
Oyledir zaten dogrudan MSI'in kasasini kullaniyorlar. Kaliteli bir kasadir ayni zamanda. Core Ultra islemcili versiyonu da bu. Dedigim gibi bu islemci 14700HX'den biraz daha az performansli ama pili cok daha verimli kullaniyor.
Game Garaj Slayer4 U7-4060 C2 U7-155H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Free Dos QHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Game Garaj Slayer4 U7-4060 C2 U7-155H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16
Yeni konular
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-