Bilgisayarım render yaparken kapanmıştı, ne yaparsam yapayım POST almıyordu, düzelmiyordu. Foruma konu oluşturdum (ilgili konu için tıklayın) ve sorunu aradık, çözmeye çalıştık. PSU, anakart ve işlemciden şüphelendik ama ana şüpheli PSU'dı. Sistemde deneyebileceğim her şeyi dendikten sonra Game Garaj ile iletişime geçip sistemi yolladım. Bayrama denk geldi ve bekledim. İşbaşı yaptıkları ilk gün beni arayıp kasanın çok ufak bir kısmının kargoda hasarlı geldiğini söylediler, teknik serviste yeni kasa olsaydı yenisinin takılacağını, eğer beklersem yeni kasayla değişim yapılabileceği söylendi, ben beklemek istemedim. Normalde biliyorsunuz kargo sırasında alınan hasarlar sigorta kapsamında olmuyor. Kapanma saatlerine yakın olduğu için yarın sistemle ilgilenileceğini söylediler ve yarın sabah 10'da aradılar. İşlemcinin bozuk olduğunu, gerekli firmaya yollanıp değiştirilip geri yollanmasını gerektiğini söylediler. "Sen zaten 2 hafta bekledin, daha fazla beklememen için yenisini takıp kargoya verdim sistemi" dedi. Başından beri çok ilgili ve hızlı davrandılar. Bunu buraya yazıyorum çünkü elbet yeni sistem almayı düşünen arkadaşlar vardır ve teknik servis bana kalırsa çok önemli. Böyle bir hizmet aldığım için sizinle paylaşmak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Unlishimaide
Becerikli
Şu an sorunsuz mu sistem?Bilgisayarım render yaparken kapanmıştı, ne yaparsam yapayım POST almıyordu, düzelmiyordu. Foruma konu oluşturdum (ilgili konu için tıklayın) ve sorunu aradık, çözmeye çalıştık. PSU, anakart ve işlemciden şüphelendik ama ana şüpheli PSU'dı. Sistemde deneyebileceğim her şeyi dendikten sonra GameGaraj ile iletişime geçip sistemi yolladım. Bayrama denk geldi ve bekledim. İşbaşı yaptıkları ilk gün beni arayıp kasanın çok ufak bir kısmının kargoda hasarlı geldiğini söylediler, teknik serviste yeni kasa olsaydı yenisini takacağını, eğer beklersem yeni kasayla değişim yapılabileceği söylendi, ben beklemek isteedim. Normalde biliyorsunuz kargo sırasında alınan hasarlar sigorta kapsamında olmuyor. Kapanma saatlerine yakın olduğu için yarın sistemle ilgilenileceğini söylediler ve yarın sabah 10'da aradılar. İşlemcinin bozuk olduğunu, gerekli firmaya yollanıp değiştirilip geri yollanmasını gerektiğini söylediler. "Sen zaten 2 hafta bekledin, daha fazla beklememen için yenisini takıp kargoya verdim sistemi" dedi. Başından beri çok ilgili ve hızlı davrandılar. Bunu buraya yazıyorum çünkü elbet yeni sistem almayı düşünen arkadaşlar vardır ve teknik servis bana kalırsa çok önemli. Böyle bir hizmet aldığım için sizinle paylaşmak istedim.
Bende laptop almayi düşünüyorum servis korkutuyor.
Sorunsuz hatta direkt aynı render'ı aldım, sorunsuz çalışıyor şu an. Çok hızlılar, hem kargolamada hem teknik serviste. Ben baya memnun kaldım.Şu an sorunsuz mu sistem?
xalvorath
Yetkin
Ben şeye takıldım, forumda aletin PSU için bozuk deniliyor ama işlemci değişiyor ve düzeliyor, o nasıl oluyor?
Biz PSU'dan şüphelendik, işlemciden değil. Hatta işlemci en son şüpheliydi, biliyorsunuz yapısı gereği kolay kolay bozulmayan bir alet.Ben şeye takıldım, forumda aletin PSU için bozuk deniliyor ama işlemci değişiyor ve düzeliyor, o nasıl oluyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sorunsuz mu sistem?
Tam tersi diğer servislerden kork onlar daha korkutucu bir Acer falan alırsan sorun falan yaşarsan yandın örnek vermem gerekirse.
Unlishimaide
Becerikli
Acer servis değişti deniyor ama yine de haklısın.Tam tersi diğer servislerden kork onlar daha korkutucu bir Acer falan alırsan sorun falan yaşarsan yandın örnek vermem gerekirse.
Sadece Game Garaj'da baktığım cihazda kafa karıştıran bir durum var; R9T 5060 modellerde klavye kırılıp tuş olarak A, D gibi tuşlar yerinden çıkıyor, servise gitmesi gerekiyor. Serviste ya değiştirir ya değiştirmez.
İkinci bir mevzu, cihazlar yanmıyor ancak 5070Ti kasası sınırda çalışıyor sanırım.(sıcaklık)
mr.esat
Üstün
Yok yok, ben maymunluk yaptım Gaming Gen Tr mağduriyeti konumu paylaştım, konu Game Garaj'dan bahsediyorAz önce kendi mağdur olduğu deneyiminin konusunu paylaşan arkadaş vardı, infazını vermişler.
Konuyla alakalı olmasına rağmen o arkadaşın mesajı silindiğini görünce başlık inandırıcı gelmedi.
Ben de siz konu hakkında yazınca direkt sildiler sandım.Yok yok, ben maymunluk yaptım Gaming Gen Tr mağduriyeti konumu paylaştım, konu Game Garaj'dan bahsediyor. Game Garaj'dan 3 sene önce klavye almıştım, 1 tuş bozulunca belirli bir zaman sonra yenisiyle değiştirmişlerdi. Kingtirler yani. Severim.
Game Garaj sattığı ürünün arkasında duruyorsa lafımı geri alıyorum. Kendim R9T modelini almayı düşündüğümden konudaki mesajlar gidince işkillendim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-