roquentin

Çalışkan
Dostlar, GameGaraj X5T-5050 laptop almayı düşünüyorum lakin birkaç gün önce fiyatı 45 binden 47 bine yükseldi ve güzel bir klavye de almak istiyorum. Hâlihazırda indirimlere bu kadar süre kalmışken indirimler beklenmeli mi? Daha önceleri ne kadar alışveriş yapmadığımdan ne kadar indirim olur/olmaz kestiremiyorum.

Dostlar, GameGaraj X5T-5050 laptop almayı düşünüyorum lakin birkaç gün önce fiyatı 45 binden 47 bine yükseldi ve güzel bir klavye de almak istiyorum. Hâlihazırda indirimlere bu kadar süre kalmışken indirimler beklenmeli mi? Daha önceleri ne kadar alışveriş yapmadığımdan ne kadar indirim olur/olmaz kestiremiyorum.

Yılbaşında net zam gelir asgarî ücrete gelecek zam ile.

Bahsettiğin model 32 GB RAM'e sahip olan galiba, 16 GB olanı alabilirsin daha sonra RAM değiştirebilirsin.

N11 de 1. 500 TL kuponu var 44.500'e geliyor alacaksan alabilirsin.
Ben almam şahsen 15 bin daha veririm daha iyi bir şey alırım. (şahsi fikrim)
5060 modelini alacaktım vazgeçtim :)