20358

Becerikli
Bu laptopu düşünüyordum ve aldım, kronik bir sorun yaşar mıyım? İyi bir cihaz mı? Bu fiyata en iyisi mi bunları merak ettiğim için bu konuyu açtım çünkü bu markayı ilk defa duyarak aldım. Nasıl bir firma onu da bilmiyorum kaliteli mi değil mi gibisinden.

45K bütçede en iyi cihaz. Kasa Tongfang, Clevo'lar gibi problem yaşatmayacaktır merak etmeyin. Kronik bir sorunu da şu ana kadar duyulmadı.

45 bin TL'ye alınacak en iyi bilgisayar bu mu?

45k bütçede en iyi cihaz. Kasa Tongfang, Clevo'lar gibi problem yaşatmayacaktır merak etmeyin. Kronik bir sorunu da şu ana kadar duyulmadı.

Ve ekran kartı kaç W çekiyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım zaten nasıldır demek istedim.
Bu bütçelerdeki en iyi seçenek. Diğer markaların saçma sapan modelleri yerine kesinlikle tercih edilir.

Ve ekran kartı kaç W çekiyordu?
1759940838102.webp

45 bin TL'ye alınacak en iyi bilgisayar bu mu?
Kesinlikle.

Yine bütçe üstünde. Bahsettiğimiz cihaz 45k, attığınız 53K. Sepet indirimi ile fiyatı düşseydi bir şey demezdim, ancak premium ile uğraştırması, ayrıca Visa kartı olmayan birilerinin de indirimden yararlanamayacağı için çok da mantıklı bulmuyorum.

Aynısını HP kanadında gördük, Lenovo'da neden olmasın? Resmi bir kronik sorun inkar raporu görmedim ben. Görmüş gibisiniz, atma şansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: