bilal adem

Uzman
Merhaba GameLoop'ta PUBG Mobile oynarken bir süre sonra sanal bellek yetersiz hatası alıyorum ve PC donmaya başlıyor. Sanal bellek ayarı yapmama rağmen düzelmedi. Hard reset atmak zorunda kalıyorum. Acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

1740569024354.webp

Şu işaretli 5 uygulamayı grafik ayarları kısmına ekleyip yüksek performansa almayı denediniz mi?

Ayrıca sistem özellikleri kısmından sanal bellek miktarınızı ayarlamayı deneyebilirsiniz.

1740569339450.webp

Eki Görüntüle 128173

Şu işaretli 5 uygulamayı grafik ayarları kısmına ekleyip yüksek performansa almayı denediniz mi?

Ayrıca sistem özellikleri kısmından sanal bellek miktarınızı ayarlamayı deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 128174

2.fotoğraftakini daha önce yapmıştım ilk fotoğraftaki söylediğinizi deneyeceğim hocam teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 128173

Eki Görüntüle 128174

Hocam grafik ayarları açılmıyor Windows ayarlarını açıyorum grafik ayarlarına girmeye çalıştığımda ayarlar ekranı direk kapanıyor.

Son düzenleme: