Ne demek.

MGS5'i mi sevmediniz? Eğer öyleyse hata ediyorsunuz.
Intravenous'lara kesinlikle bakın, düşük bütçeli bir yapım ama Stealth derinliği mükemmel.
Yok hocam MGS5'i oynamadım bile Watch Dogs 2'ye dedim anlaşılmazlık için özür dilerim.

Tüm serisi var tekrar tekrar oynamaktan bayılacağım artık hani gözümü bağlasalar yinede bitiririm o derece

Yok hocam MGS5'i oynamadım bile Watch Dogs 2'ye dedim anlaşılmazlık için özür dilerim.

Tüm serisi var tekrar tekrar oynamaktan bayılacağım artık hani gözümü bağlasalar yinede bitiririm o derece
Valla ilginçtir Watch Dogs 2 cidden harika bir oyun benim için.

Gerek hikayesi, gerek oynanışının çeşitliliği, Ubisoft'un peak oyunlarından birisidir yeni nesilde bence. Gizlilik olayı da gayet iyi bir durumda öneririm kesinlikle.

Gerek hikayesi, gerek oynanışının çeşitliliği, Ubisoft'un peak oyunlarından birisidir yeni nesilde bence. Gizlilik olayı da gayet iyi bir durumda öneririm kesinlikle.
Parkur mekaniği dışında benim cok hosuma gitmedi tabiki de zevkler tartışılmaz.

Veya aşağıdaki kanaldaki gibi Dishonored, Far Cry vb. daha detaylı öğrenip oynayabilirsiniz. Dishonored açıkcası bu videolardakini yapmayınca aşırı sıradan ve bence abartıldığı kadar iyi olmayan bir oyun kalıyor. Bunları da oyuncuya çok iyi öğretebildiğini veya kullanım alanı sunduğunu düşünmüyorum.

Hocam eskiden iyi geliyordu ama stealth'İ çok ham. bir düşman sizi görür görmez anlık olarak tüm düşmanlar triggerlanıyor. Bu da felaket baltalıyor stealthi. En azından bende öyle oluyordu.

Onun dışında görsellik, atmosfer, mekanikler, hissiyat, çeşitlilik bakımından on numara oyun bence. Bitirmiştim.

Hocam eskiden iyi geliyordu ama stealth'İ çok ham. bir düşman sizi görür görmez anlık olarak tüm düşmanlar triggerlanıyor. Bu da felaket baltalıyor stealthi. En azından bende öyle oluyordu.

Onun dışında görsellik, atmosfer, mekanikler, hissiyat, çeşitlilik bakımından on numara oyun bence. Bitirmiştim.
Tabii zevkler renkler ayrıdır, ben şahsen gizliliğini seviyorum, sonuçta girdiğimiz çoğu yer güvenliklerle dolu oluyor ve teknolojinin çok gelişmiş olduğu bir kıvamda güvenliklerin de birbirleri ile haberleşmesi falan bana mantıklı geliyor. :)

Tabii zevkler renkler ayrıdır, ben şahsen gizliliğini seviyorum, sonuçta girdiğimiz çoğu yer güvenliklerle dolu oluyor ve teknolojinin çok gelişmiş olduğu bir kıvamda güvenliklerin de birbirleri ile haberleşmesi falan bana mantıklı geliyor. :)
hiç bu açıdan düşünmemiştim tekrar şans vermek istedim şuan.

Ahah, hocam keşke öyle olsa ama zınk diye elemanlar üşüşüyor birden.

Ya çok da kasmaya gerek yok, oyun stealth opsiyonu sunuyor mu sunuyor tabi ki. Keyifli mi, nispeten keyifli. Atmosfer, mekanikler güzel oldu mu hoş bir tat çıkıyor ortaya. Olmasaymış bu olay iyi olur muş ama WD2 hâlen kaliteli bir yapım.

Şu ana kadar bence o havalı, genç hacktivism atmosferini daha iyi verebilen bir oyun olduğunu düşünmüyorum, görev yapısı da çok eğlenceliydi, hatta bir görevde Ubisoft'a sızıyorduk. Çok uzun ve Grind'a dayalı da bir oynanışı olmadığı için bence Watch Dogs serisinin en iyi oyunu, özellikle Legion rezilliğinden sonra...