22723

Uzman
Bu trigger tuşlarını kullananlar 2 parmak mı kullanıyor yoksa tek mi? Normal kullanış şekli nasıl? Totalde 4 parmak mı daha rahat olur, 6 mı? Kolun üstündeki RB ve R3 ateş tuşlarından bahsediyorum.

Bu trigger tuşlarını kullananlar 2 parmak mı kullanıyor yoksa tek mi? Normal kullanış şekli nasıl? Total'de 4 parmak mı daha rahat olur, 6 mı? Kolun üstündeki RB ve R3 ateş tuşlarından bahsediyorum.

Analoglar için 2 - Bumper ve Triggerlar için 2 ayrıca varsa Backpaddle'lar için 2 tane 6 parmak bana en konforlusu geliyor ama claw tutanlar falan var onları bilmiyorum.

Bu trigger tuşlarını kullananlar 2 parmak mı kullanıyor yoksa tek mi? Normal kullanış şekli nasıl? Totalde 4 parmak mı daha rahat olur, 6 mı? Kolun üstündeki RB ve R3 ateş tuşlarından bahsediyorum.
Ben her halükarda sadece işaret parmağımla tetik kısmını kullanıyorum (L1-L2). L1'e işaret, L2'ye orta parmak koyarak oynayanlar da var ama bana rahat gelmiyor.

Trigger ve bumperlar için Total 2, stickler için Total 2. 4 parmak kullanım mantıklı eğer arka buton yoksa.

Sizin Cyclone 2 videonuzu izlemiştim. Oradan yola çıkarak GameSir Supernova aldım bugün geldi gayet hoş bir hissi var ve sessiz tuşları. Cyclone 2 biraz sesli ve plastiğin şeffaflığı garip gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam, supernoba da güzel sağlam bir kol. Sanırsam soru sormuştunuz video altında da
Olabilir baya bi araştırdım almadan. Şuan kitapçığı Türkçeye çevirdim okumaya başladım lakin bu arkadaki l4 r4 tuşlarına nasıl oyun içi tuş atamaları yapıyoruz pc ye bağlanıyor ama oyunda tuş degistirme olarak pc tuşları gözükmekte.

Olabilir baya bi araştırdım almadan. Şuan kitapçığı Türkçeye çevirdim okumaya başladım lakin bu arkadaki l4 r4 tuşlarına nasıl oyun içi tuş atamaları yapıyoruz pc ye bağlanıyor ama oyunda tuş degistirme olarak pc tuşları gözükmekte.
Ayrıca buton olarak tanımlanmıyor onlar. Ya gamepad üzerindeki butonlardan ya da klavye üzerindeli butonlardan birine atayabiliyorsunuz. Ayarlamak için gamesir connect uygulamasına ihtiyacınız var. Microsoft store'da mevcut

Ayrıca buton olarak tanımlanmıyor onlar. Ya gamepad üzerindeki butonlardan ya da klavye üzerindeli butonlardan birine atayabiliyorsunuz. Ayarlamak için GameSir connect uygulamasına ihtiyacınız var. Microsoft Store'da mevcut.

Anladım misal GTA 5'te hem R3 hızlanma hem de RB basmak zor RB ateş etme tuşunu R4 arka tuşa atıyorum kolay gelsin diye.