Dongle"a hiç bağlanmıyor değil mi? Çok garip ya.
Yaptım sonunda her ikiside hızlı yanmaya başladı bi şekil bağlandı ve birdaha kopmadı hatta gizalayi aradım onlarla kombine denedik olmadı biseylere rastgele bastim oldu. Ama gta 5 de kol çalışıyor bu seferde god of war ve uncharted de çalışmıyor Sony oyunlarında ac unity dede çalışıyor

Yaptım sonunda her ikiside hızlı yanmaya başladı bi şekil bağlandı ve birdaha kopmadı hatta gizalayi aradım onlarla kombine denedik olmadı biseylere rastgele bastim oldu. Ama gta 5 de kol çalışıyor bu seferde god of war ve uncharted de çalışmıyor Sony oyunlarında ac unity dede çalışıyor
Steam üzerinden oynuyorsanız steam girdisini açıp dener misiniz? Bende de elimdeki tüm kollar fh4 oynarken çalışmıyor steam girdisi ile oynuyorum

Hocam son olarak kolun kullanım kılavuzuna bakıp kolu dinput moduna getirerek dener misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor malesef
Steam girdisi ile 15 saniye çalıştı ve mouse elim degdi diye bütün ayarlar geri gitti köy de şuan elektirik yok batarya bitti İnternetimde az. Sanırım bende pes edeceğim oynayamayacam gibi...