Gamepad önerisi

DualSense almayı düşünüyorum ama bazı incelemelerde "Steam desteği dışında sorun çıkarıyor." gibi ifadeler gördüm. Benim amacım, bazı oyunları Steam dışında da oyun oynamak. Piyasaya biraz baktığımda ise GameSir, XBOX gibi markaların gamepadleri öneriliyor. Ama PS gamepadlerin tuş takımlarına alışkınım. PS5 DualSense sorun çıkarır mı, yoksa benze muadil bir gamepad önerisi var mı?

Bilgisayar için DualSense almak çok mantıksız. Fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir ürün. İlla DS tuş dizilimine sahip gamepad istiyorum derseniz bunları önerebilirim. Xbox da olur derseniz daha çok seçenek mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol oyuncusu değilim ve şimdiye kadar sadece PS oyunları oynadım. Yani PS konsolu tuş dizilimine alışkınım. O tarz bir şey önerirseniz sevinirim. Yoksa ilk bakacağım, Xbox veya GameSir olurdu. Çok fazla öneriliyor.

Hocam tuş dizilimine alışmanız taş çatlasın maksimum 4-5 saat alır. İnsan hemen alışıyor merak etmeyin.

Xbox düzenede alışırsınız. Önerilerimi bırakıyorum bütçenize hangisi uyarsa alabilirsiniz, hepsi fiyatının iyi modelleri.

Son düzenleme:
Bütçe belirtirseniz yardımcı olmak isterim. Wraith sitesinden birkaç gamepad önerebilirim bütçeye göre...

Fiyat bandı nedir?

G7 Pro veya Flydigi Direwolf 4 öneririm. Kendi bütçelerindeki en iyi gamepadler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…