Merhaba dostlar, aktif olarak DualSense kullanmaktayım fakat PS5'i satacağım için gidecek. Kolun şekli çok önemli değil ancak PS kollarında genel olarak daha iyi oynadığımı düşünüyorum FPS oyunlarında. Hall Effect olursa iyi olur, uzun ömürlü olması adına stick drift falan yaşamak istemiyorum. Tetikler ayarlanabilirse güzel olur; aynı zamanda arkasında ek tuşlar olursa işime yarayabilir. Bu iki özelliğin olması çok da önemli değil, bugüne kadar kullandıklarımın hiçbiri böyle değildi ama olursa iyi olur.
Bütçe olarak belirli bir bütçem yok açıkçası, güzel bulduğumu alırım. Örneğin ASUS ROG Raikiri 2 çok hoşuma gitti, gerçekten her şeyiyle çok beğendim kolu ancak fiyatı tuzlu biraz. Sebebini bilmediğim şekilde kol tasarımına çok takığım; sade görünümlü bir kol olursa memnun olurum, fazla şekil şukullu olan kolları beğenemiyorum. Eğer daha ucuz fiyata güzel bir şey yoksa Raikiri 2'yi alacağım, almışken içime sinen bir şey olsun istiyorum. Nedenini bilmediğim bir şekilde çok hoşuma gitti gerçekten.
Bütçe olarak belirli bir bütçem yok açıkçası, güzel bulduğumu alırım. Örneğin ASUS ROG Raikiri 2 çok hoşuma gitti, gerçekten her şeyiyle çok beğendim kolu ancak fiyatı tuzlu biraz. Sebebini bilmediğim şekilde kol tasarımına çok takığım; sade görünümlü bir kol olursa memnun olurum, fazla şekil şukullu olan kolları beğenemiyorum. Eğer daha ucuz fiyata güzel bir şey yoksa Raikiri 2'yi alacağım, almışken içime sinen bir şey olsun istiyorum. Nedenini bilmediğim bir şekilde çok hoşuma gitti gerçekten.