SF26

Bilgin
Mari Carmen'in hikâyesini birçoğunuz görmüşsünüzdür, uzun bir süredir kiralık olarak oturduğu evden fahiş kira bedeli istendiği için sokağa konulan ve hastanede tedavisi süren teyzemiz vefat etti.
Haberin yayınlanmasının ardından Madrid'in iki kritik bölgesinde oturma eylemi başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konut çok ama acayip yüksek kiralar, pedro Sanchez'in seçime götürme sebebi buydu.
Eğer bir aksilik olmazsa tek başına iktidar olacaklardır.

Garip haberler vardı ünlü Türk oyuncu ev satın almıştı uzun zamandır gitmemiş falan birileri eve girip kalmış kanunen sorun olmuyormuş gibi şeyler duymuştum.

Garip haberler vardı ünlü Türk oyuncu ev satın almıştı uzun zamandır gitmemiş falan birileri eve girip kalmış kanunen sorun olmuyormuş gibi şeyler duymuştum.
Onunla alakalı dava açtı o oyuncu, davayı kazandı. Aynı zamanda o eve giren arkadaşları İspanyollar hiç mi hiç sevmez.

Doğru, böyle bir saçma kuralı var. Evde düzenli yaşamıyorsan adam evine girip kapını bile değiştirip, yaşıyor. Buyur hukuki yoldanhakkını ara, polis bile bir şey yapmıyor saçma sapan kanunlarından 😃.

Doğru, böyle bir saçma kuralı var. Evde düzenli yaşamıyorsan adam evine girip kapını bile değiştirip, yaşıyor. Buyur hukuki yoldanhakkını ara, polis bile bir şey yapmıyor saçma sapan kanunlarından 😃.
Okupa kuralları düzenlenecek yakın vakitte zaten.
Bu arada Ezgi Mola'ymış oyuncu olan kişi.