Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Yıllardır halkını sömüren, karşılığı olmayan para basarak ekonomiyi çökerten, sağlık sistemini çökerten ve lise mezunu bile olmayan Maduro'nun düşmesi sonucunda ülkenin bazı vatandaşları durumu kutladı.

Tavsiye video:

En önemli Tweet:

Tweet sahibinin "Ama hesap konumu ABD" yorumuna cevabı:

ABD bu ülkelere el atmadan önce modern oldukça gelişmiş ülkelerdi. Latin Amerika ülkeleri, orta doğu ülkeleri de öyleydi. Biraz tarih bilginiz varsa bu olayları bilirdiniz. Ne zaman ABD arayışa girdi buraları karıştırdı işler değişti. Sırada da biz varız çok zaman da kaldığını düşünmüyorum.

Yıllardır halkını sömüren, karşılığı olmayan para basarak ekonomiyi çökerten, sağlık sistemini çökerten ve lise mezunu bile olmayan Maduro'nun düşmesi sonucunda ülkenin bazı vatandaşları durumu kutladı.

Tavsiye video:

En önemli Tweet:

Tweet sahibinin "Ama hesap konumu ABD" yorumuna cevabı:

İranlı arkadaşım bile bir haftadır protestolara katılıyor; çocuk az daha ölüyordu, dün konuştum. Biz bunu neden yapamıyoruz?

İranlı arkadaşım bile bir haftadır protestolara katılıyor; çocuk az daha ölüyordu, dün konuştum. Biz bunu neden yapamıyoruz?
Gerçekten cevap vermek istiyorum ama düşüncemi ifade edemiyorum ve nedense ifade özgürlüğü olduğunu söyleyenlere de inanmıyorum.

ABD'yi gözünüzde o kadar büyütüyorsunuz ki adamlar sadece güçleriyle fırsatları değerlendiriyor. Senin ülkeni senin kendi insanın mahvediyor bunu anlamadığınız için hiçbir şey değişmiyor değişmeyecek. Bu ülkenin gelecek olan yöneticileride bu ülkenin insanı sen nasılsan öyle yönetilirsin sonra dıj güç diye ağlarsın. ABD hiçbir şey yapamaz sen hayır dedikten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
ABD'yi gözünüzde o kadar büyütüyorsunuz ki adamlar sadece güçleriyle fırsatları değerlendiriyor. Senin ülkeni senin kendi insanın mahvediyor bunu anlamadığınız için hiçbir şey değişmiyor değişmeyecek. Bu ülkenin gelecek olan yöneticileride bu ülkenin insanı sen nasılsan öyle yönetilirsin sonra dıj güç diye ağlarsın. ABD hiçbir şey yapamaz sen hayır dedikten sonra.

Adamlar sinsice ortalığı karıştırıp o ülkeyi sömürüyorlar birbirine düşürüyorlar tarih boyunca da böyle olmuştur. İngiltere bunu önceleri yaparken yeni doğan evladı ABD bunu devam ettirmiştir tarih boyunca da bu böyledir.

Bir Iraklı olsaydım Saddam Hüseyin’i Amerika’ya, bir Libyalı olsaydım Kaddafi’yi Amerika’ya tercih ederdim. Burada da aynı şekilde; eğer ABD burnunu sokmazsa güzel, sokarsa Maduro’yu ABD’ye tercih ederim. Ayrıca Orta Doğu’nun böyle olmasının tek bir sebebi var: ABD gibi bir ülkenin olması.
Bakınız: soğuk savaş ve yeşil kuşak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.