mauroicardi9 43

Başarılı
11 yıldır gamepad kullanıyorum ama futbol oyunları ve birkaç Single oyun harici gamepad ile oyun oynamadım. Balta tutma hissiyatını yaşamak için GoW'u gamepad ile oynamıştım. Yani mümkünse shooter oyunu önermeyin, orada her zaman tercihim klavye ve fare olacaktır. Aklımda Hogwarts Legacy var, bu örnekten demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
11 yıldır gamepad kullanıyorum ama futbol oyunları ve birkaç Single oyun harici gamepad ile oyun oynamadım. Balta tutma hissiyatını yaşamak için GoW'u gamepad ile oynamıştım. Yani mümkünse shooter oyunu önermeyin, orada her zaman tercihim klavye ve fare olacaktır. Aklımda Hogwarts Legacy var, bu örnekten demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

PES 2021 akar gibi PC de hala oynuyorum.

Futbol oyunları zaten hiç durmadan devam. Ben de PES 2021 oynuyorum şu an modlu analig sarıyor ama hikayeli oyun arıyorum.

Oradan alışırsın bende çok seviyorum, Steam'e almıştım eskiden hala giriyorum.

Futbol oyunları zaten hiç durmadan devam. Ben de PES 2021 oynuyorum şu an modlu analig sarıyor ama hikayeli oyun arıyorum.

Uncharted serisi güzel olabilir.

Hikayeli oyunları aim assist (oto. Aim) ile zorlanmadan oynarsınız. Örneğin RDR2. oyun dünyasında bana kalırsa daha iyisi yok.

Hikaye olarak RDR 2 güzel bir oyun fakat herkese uygun bir oyun değil ben çok sıkılmıştım, end game'i aşırı iyi sadece, onun dışında GTA V gibi, ilk defa keşfedince her şeyi çok zevkli geliyor.

Bu konuda kesinlikle Warframe öneririm Xbox kolu ile bu oyunu başladım ve bu oyun ile oyun kolu kombinasyonu sonrası uzun süre klavye fare ile oyun oynamaya ara verdim, Warframe de kontrolcü kulanmak çok keyifli ve zamanla çok rahat alışıyorsunzu mutlaka deneyin.

Bu konuda kesinlikle Warframe öneririm Xbox kolu ile bu oyunu başladım ve bu oyun ile oyun kolu kombinasyonu sonrası uzun süre klavye fare ile oyun oynamaya ara verdim, Warframe de kontrolcü kulanmak çok keyifli ve zamanla çok rahat alışıyorsunzu mutlaka deneyin.
Warframe'de 3k saatim var ama gamepadle oynayan birini görünce nutkum tutuluyor.
Yeni çıkan çoğu Call Of Dutyleri öneririm hepsinin aim assistleri çok iyi oluyor. Onun dışında TPS oyunlarına yönelebilirsin, şu aralar çıkan gears of war falan gamepadi çok güzel kullanana oyunlar.