Gamepadı Bluetooth ile bağladığımda delay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xSloxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 637
  • Etiketler Etiketler
    bluetooth

xSloxy

Uzman
Selam, bilgisayara gamepadı Bluetooth ile bağladığımda delay oluşuyor çözümü var mıdır?

Selam, bilgisayara gamepadı Bluetooth ile bağladığımda delay oluşuyor çözümü var mıdır?

Onun çözümü yok pek maalesef. Aranda çok fazla mesafe olmaması lazım. Benim kasa ile aramda yarım metre var yine bile araya bazen bacağım giriyor gecikme oluyor. PlayStation Bluetooth'u gibi çalışsa keşke.

Aynı sorunları ben de yaşadım, bu genellikle Bluetooth dongle kalitesinden kaynaklanıyor. Kaliteli bir dongle almanızı öneririm.

Aynı sorunları ben de yaşadım, bu genellikle Bluetooth dongle kalitesinden kaynaklanıyor. Kaliteli bir dongle almanızı öneririm.

Kaliteli bir dongle önerir misiniz?

Onun çözümü yok pek maalesef. Aranda çok fazla mesafe olmaması lazım. Benim kasa ile aramda yarım metre var yine bile araya bazen bacağım giriyor gecikme oluyor. PlayStation Bluetooth'u gibi çalışsa keşke.

Benim de yarım metre kadar var ama delay giriyor. PS5 kolu alsam düzelir mi acaba?

Gamepadin USB dongelı yoksa gecikme olması normal.

Gamepad hakkında bir bilgim yok.

Hem kol hem de BT aygıtı ile alakalı. Kötü gamepad + kötü BT bunu yaşatabilir. Çevredeki Wi-Fi sinyalleri ve varsa diğer BT de etkileyebilir ama genelde etkisi gecikme şeklinde değil anlık sapıtmalar şeklinde olur.

Orijinal bir PS5 kolu satın alsam düzelir mi peki problem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…