Detaylar
Kim cevapladı?Selam, bilgisayara gamepadı Bluetooth ile bağladığımda delay oluşuyor çözümü var mıdır?
Onun çözümü yok pek maalesef. Aranda çok fazla mesafe olmaması lazım. Benim kasa ile aramda yarım metre var yine bile araya bazen bacağım giriyor gecikme oluyor. PlayStation Bluetooth'u gibi çalışsa keşke.
Selam, bilgisayara gamepadı Bluetooth ile bağladığımda delay oluşuyor çözümü var mıdır?
Gamepadin usb dongelı yoksa gecikme olması normal.
Aynı sorunları ben de yaşadım, bu genellikle Bluetooth dongle kalitesinden kaynaklanıyor. Kaliteli bir dongle almanızı öneririm.
Kaliteli bir dongle önerir misiniz?
Onun çözümü yok pek maalesef. Aranda çok fazla mesafe olmaması lazım. Benim kasa ile aramda yarım metre var yine bile araya bazen bacağım giriyor gecikme oluyor. PlayStation Bluetooth'u gibi çalışsa keşke.
Benim de yarım metre kadar var ama delay giriyor. PS5 kolu alsam düzelir mi acaba?
Gamepadin USB dongelı yoksa gecikme olması normal.
Gamepad hakkında bir bilgim yok.
Benim de yarım metre kadar var ama delay giriyor. PS5 kolu alsam düzelir mi acaba?
Gamepadin yanında kendi USB dongelı yoksa dışarıdan alıcağınız herhangi bir dongel uyumlu olmayabilir.
Hem kol hem de BT aygıtı ile alakalı. Kötü gamepad + kötü BT bunu yaşatabilir. Çevredeki Wi-Fi sinyalleri ve varsa diğer BT de etkileyebilir ama genelde etkisi gecikme şeklinde değil anlık sapıtmalar şeklinde olur.
Ben PS4 kolu kullanmama rağmen oluyor. Normalde PS4'e bağlıyken iki oda öteden çekiyor ama PC'de farklı olay biraz daha. Kaliteli bir dongle kullanmama rağmen yapıyor bunu ayrıca. https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1
Hem kol hem de BT aygıtı ile alakalı. Kötü gamepad + kötü BT bunu yaşatabilir. Çevredeki Wi-Fi sinyalleri ve varsa diğer BT de etkileyebilir ama genelde etkisi gecikme şeklinde değil anlık sapıtmalar şeklinde olur.
Orijinal bir PS5 kolu satın alsam düzelir mi peki problem?
PC'n ne laptop mı? Masaüstünde harici bir Dongle mı kullanıyorsun? Gamepad'in ne?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-