OsmanCihat

Başarılı
Merhaba, elimde geçen sene yaz döneminde AliExpress indirimlerinden alınma aşağıya bıraktığım isimsiz gamepadden var. Bu gamepadi X360CE uygulaması üzerinden tuşlarını ayrı ayrı atadığım zaman hiçbir sorun olmadan ikisi de Xbox 360 kolu olarak çalışıyor. Asphalt Legends gibi oyunlarda da direk tanıdığı için herhangi bir ekstra ayar yapmadan oynayabiliyorum. Fakat sorun şu ki Xbox kolunu direk olarak görmediğini düşündüğüm MK11, Rocket League gibi oyunlarda bu kolların Xbox 360 kolları olarak tanımlanmasının yanında orijinal yazılımları da oyuna geliyor. Mesela Rocket League'de 2. oyuncu katılması için start tuşuna bas diyor, basıyorum 2 tane oyuncu ekleniyor. Birisi X360CE üzerinden oluşturduğum 360 kontrolcüsü, diğeri de sadece bazı tuşları çalışan cihazın orijinal yazılımı, ve bu oyun oynarken bayağı bir rahatsız ediyor. Cihazın bu yönünü engellemenin veya kaldırmanın bir yolu var mıdır? Teşekkür ederim.

1753901450723.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de kütüphanede oynadığınız oyuna sağ tıklayın özellikler diyin, kontrolcü ayarına basıp devre dışı bırak diyin.

Son düzenleme:
Steam'de kütüphanede oynadığınız oyuna sağ tıklayın özellikler deyin, kontrolcü ayarına basıp devre dışı bırak deyin.

MK11'deki sorun büyük ihtimalle oyun kaynaklı dosyalara bir şeyler yazmak gerekiyormuş bu sorunu Reddit'te yaşayanları da gördüm fakat bunun diğer oyunlar için de kalıcı çözümü var mıdır? Rocket League ve başka oyunlarda yaşanmaması için.

Sorunumu Yotuube'daki video sayesinde çözdüm. Aşağıda video ismi var aratıp izleyebilirsiniz.

X360ce How to Fix Double Input / Ghost Controller[100% Working method]

Son düzenleyen: Moderatör: