dalmatianpelican
Yetkin
Evet.2. bir gamepad almak istiyorum bir gün babam benimle birlikle oyun oynamak isterse diye. alınır mı bu fiyata.
Evet.2. bir gamepad almak istiyorum bir gün babam benimle birlikle oyun oynamak isterse diye. alınır mı bu fiyata.
Alınır da hiç ihtiyacım var, vazgeçtim. Durduk yere borca girmeyelim![]()
Hocam en basitinden Fifa oynarken bile iş görür, bu fiyata da değer.
İddia değil, ürün hall effect.Hall effect iddiası var. Bu fiyata hem de. Biraz şüphelenmedim değil.
Oynamıyorum ki, klavyem bana yetiyor ya.Hocam en basitinden FIFA oynarken bile iş görür, bu fiyata da değer.
Emin Çıtak incelemiş, kendisinden bakabilirsin. Güzel ürün bence.Hall effect iddiası var. Bu fiyata hem de. Biraz şüphelenmedim değil.
EasySMX X15 incelemeleri de baz alinabilir, ürünler aynı çünkü.Oynamıyorum ki, klavyem bana yetiyor ya.
Emin Çıtak incelemiş, kendisinden bakabilirsin. Güzel ürün bence.
Bu mümkün değil işte çünkü ürünler aynı, özellikleri bir eksik bir fazla olamaz. Bu işte bir iş var.Ek olarak X15'ten iyi yanı jiroskopu da olması Gamepower'ın belirttiğine göre. Benim de düşüncemce X15'in en büyük eksiği bu.
Ben de şüpheleniyorum ama bir de şuna bakın.Bu mümkün değil çünkü ürünler aynı, özellikleri bir eksik bir fazla olamaz. Bu işte bir iş var.
Açıklamaya yazı olarak yazmışlar sadece, belki de firmanın marka bastığı üründen haberi bile yok.Ben de şüpheleniyorum ama bir de şuna bakın.