Swirls

Uzman
Yaklaşık 2-3 ay önce kasanın kumandası çalışmamaya başladı. Pilini değiştirdim, hala çalışmıyordu; ama butona bastığımda kızılötesi sensörden kırmızı ışın çıkıyor, bu yüzden ben de kasanın alıcısında problem olduğunu düşünüyordum ama hiçbir şey yapmadım. Şu an çok ses çıkarttığı için rahatsızım.

Fan uygulaması yükledim ama fanları görmüyor, fanlar anakarta bağlı değil büyük ihtimal. Ben de kasayı açtım, fan kablolarını takip ettim -tabii doğru ettiysem-, bir tane alıcı var, oraya bağlılar. Fotoğrafını çektim.

Ben bu fanları nasıl konrol edebilirim? Fanları anakarta mı bağlayayım ya da tamir olur mu? Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kasa: Gamepower Horizon Mesh

WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 17.00.18_2db7e02c.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 17.00.18_6d0ee397.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 17.00.18_57091461.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 17.00.18_d4d0c036.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2-3 ay önce kasanın kumandası çalışmamaya başladı. Pilini değiştirdim, hala çalışmıyordu; ama butona bastığımda kızılötesi sensörden kırmızı ışın çıkıyor, bu yüzden ben de kasanın alıcısında problem olduğunu düşünüyordum ama hiçbir şey yapmadım. Şu an çok ses çıkarttığı için rahatsızım.

Fan uygulaması yükledim ama fanları görmüyor, fanlar anakarta bağlı değil büyük ihtimal. Ben de kasayı açtım, fan kablolarını takip ettim -tabii doğru ettiysem-, bir tane alıcı var, oraya bağlılar. Fotoğrafını çektim.

Ben bu fanları nasıl konrol edebilirim? Fanları anakarta mı bağlayayım ya da tamir olur mu? Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kasa: Gamepower Horizon mesh.

Eki Görüntüle 201215

Eki Görüntüle 201216

Eki Görüntüle 201217

Eki Görüntüle 201218

Gamepower kontrolcüsü dandik. Bende vardı, cekmiyordu, iade almadilar kullanıldı diye. Onun pilini değiştir, 2032 Duracell pil al.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman kontrolcü bozulmustur okumuyorsa.

Bende öyle düşünüyorum ama kumandaya gerek yok bence o fanları anakart a bağlasam uygulama ile kontrol edebilirim ama nasıl bağlayacağımi nereye bağlayacağımi bilmiyorum hatta o kontrolucuye bağlı olan kabloların fan kablosu olduğunu bile bilmiyorum.