Kasam Corsair Spec Delta arkadaşlar, anakartım ise Gigabyte B850M Force. Kasanın sitesinde kasanın ışıklarını vb. Gigabyte yazılımı üzerinden kontrol edilebileceği söyleniyor, bunu nasıl yapabilirim? Uygulamada kontrol etmeye çalıştığımda herhangi bir sonuç yok. Ek olarak kasanın içindeki sabitlenmiş kumanda zor olduğu için istiyorum uygulama ile yönetimi.
Detaylar
Kim cevapladı?@kaanxmiaa, fanların ARGB kablosunu anakartta bulunan sokete takmanız gerekmekte.
@kaanxmiaa, fanların ARGB kablosunu anakartta bulunan sokete takmanız gerekmekte.
Kasa ARGB değil ama RGB diye biliyorum. Bir şey daha soracağım; anakartı sitede bulamadım, B850M Force'ta kaç RGB, kaç ARGB yuva bulunuyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
@kaanxmiaa, 2 adet 3 pin ARGB, 1 adet 4 pin giriş mevcut.
Kasa ARGB değil ama RGB diye biliyorum. Bir şey daha soracağım; anakartı sitede bulamadım, B850M Force'ta kaç RGB, kaç ARGB yuva bulunuyor?
3 ARGB, 1 RGB mi var yani? Peki kasam RGB olmasına rağmen kontrol edebilir miyim kasadaki kabloyu bulup anakarta takarsam eğer RGB portuna?
Son düzenleyen: Moderatör:
Edebilirsiniz.3 ARGB, 1 RGB mi var yani? Peki kasam RGB olmasına rağmen kontrol edebilir miyim kasadaki kabloyu bulup anakarta takarsam eğer RGB portuna?