MwolfTR 1

Başarılı
Instagram da önüme çıktı. Lansmana özel 12.000 TL. Anlattıklarına göre 4K 160Hz ve 1080p 320Hz verebiliyormuş. Fast IPS panelli sizce alınır mı? Bir sıkıntısı ya da ileride dert çıkartacak bir detay var mı?

Instagram da önüme çıktı. Lansmana özel 12.000 TL. Anlattıklarına göre 4K 160Hz ve 1080p 320Hz verebiliyormuş. Fast IPS panelli sizce alınır mı? Bir sıkıntısı ya da ileride dert çıkartacak bir detay var mı?

Gamepower'in kulaklığını ve mousesini kullanıyorum kesinlikle boş bir marka değiller. Çok güzel ürünleri var. Ben olsam şans verirdim. Markayı beğenmeyenler beni eleştirecektir ama markanın ucuz ürünleri kötü. Gamepower'in 300 TL'lik faresi de var 1.000 TL'lik de var. 300 TL olanı kullanan adam sevmez tabii. Yani uzun lafın kısası lansmanda tanıtılan Gamepower'in kaliteli ürünlerinden biri ben kesinlikle tercih ederdim.

Gamepower'in kulaklığını ve mousesini kullanıyorum kesinlikle boş bir marka değiller. Çok güzel ürünleri var. Ben olsam şans verirdim. Markayı beğenmeyenler beni eleştirecektir ama markanın ucuz ürünleri kötü. Gamepower'in 300 TL'lik faresi de var 1.000 TL'lik de var. 300 TL olanı kullanan adam sevmez tabii. Yani uzun lafın kısası lansmanda tanıtılan Gamepower'in kaliteli ürünlerinden biri ben kesinlikle tercih ederdim.

İstediğin özellikler nedir? Sıralar mısın?

Gamepower markası genellikle dandik ürünler satıyor da ondan alınmaz.

Gamepower vivid V80 var şu an bende güncellemek istiyorum. Yüksek çözünürlükte yüksek Hz istiyorum. Şu an 1080p 280Hz kullanıyorum hem çözünürlük hem Hz yükseltmesi planım var. Vivid V80 cidden kötü bir monitör VA olmasından dolayı çok ghosting yapıyor. Fakat bu model hem özellik hem fiyatıyla hoşuma gitti. Sadece marka olarak değil model olarak değerlendirme yapabilirsek bence eksi ve artılarını öğrenebiliriz.

Gamepower mi kaliteli?

Bir kere klavyesinden almıştım Gamepower'in klavyeden yay sesi geliyor + elektrik çarpıyordu :D.