Makaleler
2

Belirteyim, bu fiyat lansman özel fiyatı. Belki bugün kalır, yarın kalmaz, bilmiyorum.

Klavyenin sadece üst ve alt plate'i alüminyum, ortasında da bir ışık şeridi geçiyor. Alüminyum olması neyse de şahsen yalıtımını hiç beğenmedim.

Çok sığ kalmış. Tabii kendin köpük koyarsın veya tape mod falan yaparsın ama yalıtımını biraz daha güzel yapsalarmış, olurmuş.

Switch bilgisini hiçbir yerde bulamadım ama uzun ömürlü gözüküyorlar.

3 modlu bağlantısı var kablolu/2.4 GHz/Bluetooth olaraktan.

Bana kalırsa bu fiyata kesinlikle değerlendirilir özellikle bu fiyatta 3 modlu bağlantı, alüminyum üst/alt plate, ISO dizilim bir klavye yoktur herhalde.

İncelemesi altta var.

Son düzenleme:
Rampage, Gamepower ikisi de mimlenmiş, leş gibi ürünleri ve teknik hizmeti olan iki marka. 1k+ followerı olan her içerik üreticisine ürün gönderip ballandıra ballandıra anlattırırlar. Lansman fiyatı ayağına da bu tarz ürünleri piyasaya sürüyorlar işte o sırada kime geçirirsek hesabı. :)

Alayım da, birkaç ay kullandıktan sonra satayım düşünceniz varsa öyle bir şeyin mümkünatı yok. Sıfır fiyatının 1/3 'üne dahi satılmıyor. Captain75 aynı fiyattan tekrar stoklara girerse daha mantıklı olur.

Rampage, Gamepower ikisi de mimlenmiş, leş gibi ürünleri ve teknik hizmeti olan iki marka. 1k+ followerı olan her içerik üreticisine ürün gönderip ballandıra ballandıra anlattırırlar. Lansman fiyatı ayağına da bu tarz ürünleri piyasaya sürüyorlar işte o sırada kime geçirirsek hesabı. :)

Sektörde Gamepower ürünleri her zaman kötüdür diye bir algı var. Her ürünü güzel demiyorum ama arada bir iyi ürün çıkarıyorlar mesela dünde konusu açılan Zoom ve bu Nama. Onlar dışında Force oyun kolu ve Radus faresi. Abarttınız bence az.

Alayım da, birkaç ay kullandıktan sonra satayım düşünceniz varsa öyle bir şeyin mümkünatı yok. Sıfır fiyatının 1/3 'üne dahi satılmıyor. Captain75 aynı fiyattan tekrar stoklara girerse daha mantıklı olur.
Rampage o mimlenme sorununu klon ürünlerle çözmeyi tercih etti, en azından kronik sorunlu veya mimli ürünler klasmanından uzaklaşma çabaları var.

Sektörde Gamepower ürünleri her zaman kötüdür diye bir algı var. Her ürünü güzel demiyorum ama arada bir iyi ürün çıkarıyorlar mesela dünde konusu açılan Zoom ve bu Nama. Onlar dışında Force oyun kolu ve Radus faresi. Abarttınız bence az.
Gamepower o üstündeki algıyı atamadı, Rampage gibi yapması gereken yerde bunu doğru yönetemedikleri için bu hâldeler.

Havit, Gamepower, Rampage, Hawk ıvır zıvır hepsi zaten Çin’de halihazırda OEM üretilen şeylere marka bastırıp satıyor. O ürünlerin başarısı markaya yazmaz. Ama verdiğin teknik hizmet markaya yazar. 500 liralık ürün bozulduğunda garantisi olmasına rağmen “servise gönderilen ürünün kargo bedeli alıcıya aittir” diye bir tutumla yaklaşan her marka benim gözümde leştir. 500 liralık ürünü servise göndermek için 250 lira kargo parası mı ödeyeceğiz? Sence bu abartı mı? :)

Bu merdiven altı markalar dua etsin ki hotswappable mekanik klavyeler artık belli bir kalitede üretiliyor ve arıza çıkarmıyor yoksa Gamepower OGRE tarzı abuk subuk lehimli mekanik klavyelerden insanların neler çektiğini yine benim gibi kullanan o insanlar bilir.