Onceki mouse indiriminde 1 saatte bir verdiler indirimi.
Detaylar
Kim cevapladı?Hata değildi İncehesap Gaming.Gen.TR itoypa bazen sürpriz olarak böyle yapiyor.
Rogue
Uzman
Onceki mouse indiriminde 1 saatte bir verdiler indirimi.
Anladım, bu tarz sitelerin indirimlerini uzun süredir takip etmediğim için hata sandım.Hata değildi İncehesap Gaming.Gen.TR itoypa bazen sürpriz olarak böyle yapiyor.
1000 TL gözüküyor. Gece kontrol edin tekrar açılabilir.
500 stokta sınırlıymış zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, bu tarz sitelerin indirimlerini uzun süredir takip etmediğim için hata sandım.
Biz takip etsek ne oluyor millet saniye değil salisede giriyor siteye alıyor 5 dakikaya çöküyor milletimiz ihtiyacı olmayan şey ucuz diye almayı çok sever görgüsüzlük.
Yoğunluk bitsin diye stok sınırlamış olabilirler.
Rogue
Uzman
Cidden öyle her şeyi ticarete döndürmeyi başarabiliyorlar. Benim ihtiyacım yok, kullandığım kulaklık çok daha iyi ama bunu kuzenime verebilirdim bu yamyamlar olmasaydı.Biz takip etsek ne oluyor millet saniye değil salisede giriyor siteye alıyor 5 dakikaya çöküyor milletimiz ihtiyacı olmayan şey ucuz diye almayı çok sever görgüsüzlük.
SnowRain
Yetkin
Ödeme ekranına 3 kere geldim bilgileri girip ödeme yapa basınca başa döndü hak gg.
- Makaleler
- 1
Herkes, "Türk halkı şöyle aç, böyle aç" diyor ama kendi de siteye girmeye ve satın almaya çalışıyor. Ne kadar garip bir milletiz! Kendi yaptığını görmüyor, başkasına laf ediyor.
Herkes, "Türk halkı şöyle aç, böyle aç" diyor ama kendi de siteye girmeye ve satın almaya çalışıyor. Ne kadar garip bir milletiz! Kendi yaptığını görmüyor, başkasına laf ediyor.
Benim ihtiyacım olsa bile almam maddi durumum iyi bu indirimler maddi durumu kötü alamayanlar için ama adamin her yerinde para fışkırıyor ama gözü aç yamyam gibi alıyor.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-