Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Gameraider markası Wraith havası veriyor. Herhangi bir bilgim yok @michaelscofield ve @Toby Fox daha iyi bilir. Jet75 önerebilirim kullanıyorum çok memnunum.
shiedae3
Başarılı
Gameraider markası Wraith havası veriyor. Herhangi bir bilgim yok @michaelscofield ve @Toby Fox daha iyi bilir. Jet75 önerebilirim kullanıyorum çok memnunum.
Kablolu mu? Ürün açıklamasında belirtilmemiş ve görselde kablo yok da.
- Makaleler
- 1
Evet kablolu.Kablolu mu? Ürün açıklamasında belirtilmemiş ve görselde kablo yok da.
shiedae3
Başarılı
Oyun oynamak ve yazılım geliştiriciliği için kullanmak oyun genellikle LoL. Bu yüzden 8000Hz ve manyetik olmalı.
Sizin modelinizde her tuşun basma mesafesini ayrı ayrı ayarlayabiliyor musunuz? Gameraiderda mümkün mü?
- Makaleler
- 1
Sizin modelinizde her tuşun basma mesafesini ayrı ayrı ayarlayabiliyor musunuz? Gameraiderda mümkün mü?
En dandik manyetik Switch'te bile ayarlayabiliyorsunuz.
F/P manyetik klavyeler de kablosuz kullanmak çok stabil olmuyor. Konuda ki klavyede Keychron Ultra switch var. @23783 nin önerdiği Jet75 daha mantıklı, Kailh switch olanı tercih edin.Kablolu mu? Ürün açıklamasında belirtilmemiş ve görselde kablo yok da.
Son düzenleme:
Star burst var hocam siyah alacaktım stoğu bitti beyaz alayım dedim bugünde onun stoğu bitti kaldım öyle. Kailh switchli versiyonu uzun zamandır stokta yok galiba hocamF/P manyetik klavyeler de kablosuz kullanmak çok stabil olmuyor. Konuda ki klavyede Keychron Ultra switch var. @23783 nin önerdiği Jet75 daha mantıklı, Kailh switch olanı tercih edin.