Niye gülücük emojisi spamlıyor millet, gülünecek bir şey mi var? Haklı bir isyan. Madem sipariş teslim edilmiyor, alıcı iptal hakkına sahip olmali ki iptal edip iadesini alsin.

Satici her seferinde vaad ettigi saatlerde aktif olmayabilir, teslim edemeyebilir vesaire. İptal icin beklemek manasız
Anlamadım fakat bazılarına çok komik gelmiş sanırım ki ikinci hesaplarından da girip emoji koymuşlar. 🤡

Siteye destek talebi gönderdim. Satıcı her baktığımda aktif gözüküyor.

Son düzenleme:
İlanda "teslimat süresi 72 saatten fazla sürebilir" diyor. Fakat sorun 72 saatten fazla sürerse bununla kim ilgilenecek ki? Üzerinden çok süre geçerse ne para iadesi yaparlar, ne de teslimat. Bence.
Bir süredir kullanmadığım için emin değilim ama sanki direkt iptal etme tuşu çıkıyordu gibi hatırlıyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın ama, sadece benim söylediğime dayanmayın.

Anlamadım fakat bazılarına çok komik gelmiş sanırım ki ikinci hesaplarından da girip emoji koymuşlar. 🤡

Siteye destek talebi gönderdim. Satıcı sürekli aktif gözüküyor.

İnsanlara "72 saat teslim suresi var" demek kolay, kendi ceplerinden cikan parayı 72 saat beklesinler bakalım hos oluyor mu? Sistem sacma bir kere. Sen parayı veriyorsun ama hizmeti alamadan ödemen siteye gidiyor. Belki ben ödeme yaptıktan sonra vazgeçtim, hizmeti istemiyorum ya da vaad edilen saatler tutmadı ki benim o sürede almam gerekti vesaire.

Bir süredir kullanmadığım için emin değilim ama sanki direkt iptal etme tuşu çıkıyordu gibi hatırlıyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın ama, sadece benim söylediğime dayanmayın.
Siparişlerim sayfasını defalarca kontrol ettim fakat iptal tuşu yok. Üstelik daha onaylanmamış bir sipariş için. Ekstra bir sayfa mı var diye düşünüp biraz daha karıştırdım fakat ekstra bir sayfası da yok.

Eğer öyle bir sistem varsa gayet güzel, sorunu çözer ama bu sistem satıcıya bağlı ile yine saçmalık.

İnsanlara "72 saat teslim suresi var" demek kolay, kendi ceplerinden cikan parayı 72 saat beklesinler bakalım hos oluyor mu? Sistem sacma bir kere. Sen parayı veriyorsun ama hizmeti alamadan ödemen siteye gidiyor. Belki ben ödeme yaptıktan sonra vazgeçtim, hizmeti istemiyorum ya da vaad edilen saatler tutmadı ki benim o sürede almam gerekti vesaire.
Yani. "72 saat veya daha fazla" sürdükten sonra teslim edilmese bile kimse ilgilenmez, parayı satıcı çoktan çekmiş olur. İptal tuşu da olmayınca.

Eğer öyle bir sistem varsa gayet güzel, sorunu çözer ama bu sistem satıcıya bağlı ile yine saçmalık.
Çaktırmadan dolandırıcılara da yardım ediyorlar. Saraya soytarı da lazım demek ki.

İyi işmiş. İptali kapat, mesajı kapat, ilan aç, saat başı para farmı sahibi ol. Bir şey yapan yok zaten.

Yani. "72 saat veya daha fazla" sürdükten sonra teslim edilmese bile kimse ilgilenmez, parayı satıcı çoktan çekmiş olur.

Çekmese bile 72 saat tepe süresi çok fazla, 72 saat nedir babuş Allah askina.

+ olarak bir şeye değineyim: Ben ByNoGame üzerinden satış ve alışveriş yaptım, satici olduğumda beni bilgilendirme hakkı vardı alıcının, SMS vesaire gönderiyordu site. Yine alıcı iken ben de satıcıya bilgilendirme mesajı gonderebiliyordum.

Yani. "72 saat veya daha fazla" sürdükten sonra teslim edilmese bile kimse ilgilenmez, parayı satıcı çoktan çekmiş olur. İptal tuşu da olmayınca.

Çaktırmadan dolandırıcılara da yardım ediyorlar. Saraya soytarı da lazım demek ki.

İyi işmiş. İptali kapat, mesajı kapat, ilan aç, saat başı para farmı sahibi ol. Bir şey yapan yok zaten.

Para muhtemelen sitenin kendisinde ama bakalım, iade olur maksimum süreyi geçince yahut siz iletişime geçmeyi basarirsaniz ancak o zaman.

Çekmese bile 72 saat tepe süresi çok fazla, 72 saat nedir babuş Allah askina.

+ olarak bir şeye değineyim: Ben ByNoGame üzerinden satış ve alışveriş yaptım, satici olduğumda beni bilgilendirme hakkı vardı alıcının, SMS vesaire gönderiyordu site. Yine alıcı iken ben de satıcıya bilgilendirme mesajı gonderebiliyordum.
Benzeri sitelerde bile en fazla 12 saat teslimat süresi var. En iyi sistemin İtemSatış ve Hesap.com.tr'de olduğunu bir kez daha anladım. Fakat orada da satıcı yoğunluğu çok olduğu için kim kimin daha iyi hizmet sağladığından emin olamıyor.

Para muhtemelen sitenin kendisinde ama bakalım, iade olur maksimum süreyi geçince yahut siz iletişime geçmeyi basarirsaniz ancak o zaman.
1783802417320.webp

Cevap vermişler. Fakat verdikleri cevap hala aynı. "Teslimat işlemleri 1-72 saat veya daha uzun sürebilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." diyorlar yine.