Alınır. 9. nesil Xbox kontrolcüsünü satıp yerine bunu almıştım. Fazla kullanma imkanım olmadı henüz ama 9. nesile göre çok daha önde bir kontrolcü. TMR çubuklar, 2.4G ve BT bağlantı imkanı, 1000 Hz, mekanik tuşlar, ayarlanabilir tetikler, şarj istasyonu avantajıyla bana göre bu fiyatlarda en iyisi.

Amazon'da biraz daha ucuz + taksit imkanı da var. Satıcı gizala.

GameSir Cyclone 2 Wireless Controller

Alınır. 9. nesil Xbox kontrolcüsünü satıp yerine bunu almıştım. Fazla kullanma imkanım olmadı henüz ama 9. nesile göre çok daha önde bir kontrolcü. TMR çubuklar, 2.4G ve BT bağlantı imkanı, 1000 Hz, mekanik tuşlar, ayarlanabilir tetikler, şarj istasyonu avantajıyla bana göre bu fiyatlarda en iyisi.

Amazon'da biraz daha ucuz + taksit imkanı da var. Satıcı gizala.

GameSir Cyclone 2 Wireless Controller
Alalı 6-7 ay olmuştur. Kaça satabilirim acaba? Kutusu var. Amazon dan almıştım.

Ben nisan ayında kutulu garantili, yanında GP recyko şarj edilebilir pillerle beraber yanlış hatırlamıyorsam 2700 ₺ civarına satmıştım. 2800 bandına da Cyclone 2'yi aldım.
Bende de şarj edilebilir pil var 4 adet duracell ve bir de şarj etme cihazı var gp recyko nun aynı fiyata satabilirim sanırım. Sahibinden üzerinden mi satmıştınız?

Bende 3000TL civarında bir gamepad arıyorum. Galiba Cyclone 2 alacağım. Bir türlü karar veremiyorum çünkü kronik sorunları var deniyor. 2 aydır araştırıyorum bir türlü alamadım.

Bende de şarj edilebilir pil var 4 adet Duracell ve bir de şarj etme cihazı var GP recykonun aynı fiyata satabilirim sanırım. Sahibinden üzerinden mi satmıştınız?

Evet. Letgo, dolap, Gardrops, Facebook grupları gibi birçok yerde de ilan açtım. 1 hafta gibi bir sürede satmıştım. Benzer rakamlara satabilirsiniz bence. Pili de verin gitsin. Birkaç yüz ₺ pazarlık payını da ekleyerek fiyatı girin. 2900 yazın 2600'e verin gitsin mesela.

Bende 3000TL civarında bir gamepad arıyorum. Galiba Cyclon'e 2 alacağım. Bir türlü karar veremiyorum çünkü kronik sorunları var deniyor. 2 aydır araştırıyorum bir türlü alamadım.

Sağ olsun @Katipke bana önermişti bu kolu. Onun öneri ve incelemelerine dayanarak aldım, ilk etapta memnun kaldım ama dediğim gibi saatlerce oyun oynama imkanım olmadığı için sorunları hakkında bir bilgim yok. Genel olarak bakıldığında 9. nesil kontrolcüye göre çok daha önde Cyclone 2.