Hocam mailden anladığım kadarıyla sipariş oluştururken Tc kimliğimi yazmamı istiyorlar. Sipariş oluşturup ödemeyi yaptıktan sonrada sipariş kodunu mailden onlara yazacağım. ama ne ödeme aşaması ne de sepette iken not eklemek için bir alan göremiyorum. Nereye yazacağım Tc'mi?
Evet. Sipariş oluşturduktan sonra. Sipariş numarası ve TC numaranızı siparişim bu ve bu da vergi numaram diyerek kendilerine gönderdiğinizde yardımcı oluyorlar. Mail atmanız gerekli notlara da yun express ile gönderim sağlayın yazarsanız iyyi olur.

Hocam peki Series S alınır mı? 1 tane Xbox kollu Series S alsam Xbox kolunu satıp o gamepadden 2 tane alabilir miyim? Hall efect mi o kol?
Hall effectli kol evet. Konsollar hakkında çok bilgi sahibi değilim ama bildiğim kadarıyla series s zayıf bir konsol. Ne kadar istediğiniz performansı verir bilemem. Xbox kolu garantili veya sıfırsa satılıp bu koldan 2 tane alınabilir evet, gamesir ile konuşursanız hallolur diye tahmin ediyorum

Benim Cyclone 2 kol gibi analoglar triggerlar Hall efect diğerleri micro switch değil mi?
Cyclone 2de stickler tmr triggerlar hall effect bunda stick ve triggerlar hall effect, tuşlar membran

Benim Cyclone 2 kol gibi analoglar triggerlar Hall efect diğerleri micro switch değil mi?
Cyclone 2de stickler tmr triggerlar hall effect bunda stick ve triggerlar hall effect, tuşlar membran

Son düzenleme:

Tuşlar içine girme sorunu yaratır mı? DS4 gamepadde yaşıyordum. Membran olmayan gamepad almaya kalksam kaç koymak zorunda kalırım üstüne?